Sondaj Ziare.com Care este cea mai sexy femeie politician?

Marti, 05 Octombrie 2010, ora 12:36
17475 citiri
Sondaj Ziare.com Care este cea mai sexy femeie politician?
Foto: montaj Ziare.com

Dupa ce am aflat care este cel mai sexy tanar politician si cel mai atragator politician matur, acum a venit randul doamnelor din politica sa fie analizate si votate.

Ziare.com te invita la vot. Cine e cea mai sexy femeie din politica romaneasca?

Una dintre cele mai mediatizate femei din politica este Lavinia Sandru. Aceasta este singura femeie presedinte de partid din Romania si face parte dintr-o familie de politicieni, avand in vedere ca si sotul sau, Darius Valcov, este membru al PD-L si primar al municipiului Slatina.

O alta femeie activa in politica romaneasca este europarlamentarul Daciana Sarbu. Aceasta, ca si Sandru, are o familie formata din politicieni, sotul sau, Victor Ponta, fiind presedintele Partidului Social Democrat, iar tatal sau, Ilie Sarbu, este liderul senatorilor PSD.

O femeie din politica romaneasca care nu mai are nevoie de nicio descriere suplimentara este Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii si Turismului.

Daca tot vorbim despre femeile din PD-L, trebuie sa o mentionam si pe Raluca Turcan. Aceasta este deputat si vicepresedintele PD-L.

Nu numai la PD-L putem gasi femei prezentabile, ci si in PSD, iar printre acestea se numara si Ana Birchall.

Poate una dintre cele mai sexy femei din politica este Bianca Jurca, candidata si la titlu de "Cea mai sexy vampirita". Bianca Jurca este o tanara din Banat care, la 25 de ani, isi propune sa lase podiumul de moda pentru a intra in administratie. Membra a PD-L Timis, Bianca s-a alaturat mamei ei si a pus umarul la ultimele campanii electorale ale partidului, iar acum este consilier al unei directii deconcentrate conduse de mama sa.

Nu am putea sa vorbim de femeile din politica romaneasca fara sa o mentionam pe europarlamentara Elena Basescu, mezina presedintelui Traian Basescu.

O alta blonda admirata pentru cariera sa, dar si pentru aspectul fizic este Andreea Vass, consilierul personal al prim-ministrului Emil Boc.

Daca tot am vorbit despre femeile din PSD si PD-L sa nu uitam si de cele din PNL, cum este cazul Cristinei Pocora.

O alta femeie din PNL care candideaza la titlul de cea mai sexy femeie din politica romaneasca este deputatul Alina Gorghiu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#sondaj femei sexy politica, #femei polica romaneasca , #vedete romanesti
Comentarii
Poza Cornelius Nicholson
Cornelius Nicholson
rank 5
ATI SARIT-O PE OLGUTA VASILESCU DE LA PSD(FOSTA PRM) SI PE OANA ZAVORANU, DEASEMENEA DE LA PRM