Sondaj Ziare.com: Care este cea mai sexy prezentatoare TV din Romania?

Miercuri, 25 August 2010, ora 12:12
24736 citiri
Sondaj Ziare.com: Care este cea mai sexy prezentatoare TV din Romania?
Foto-montaj: Ziare.com

Ne uitam la ele, le admiram pentru modul in care isi fac meseria si ne-am dori sa fim in locul lor. Este vorba despre frumoasele prezentatoare TV, pe care le vedem zi de zi "pe sticla", perfect machiate si coafate, gata oricand sa prezinte o stire sau sa modereze o emisiune cu invitati "grei".

Ziare.com te provoaca sa privesti si sa votezi: care este cea mai sexy prezentatoare TV din Romania?

Corina Caragea, prezentatoare a Stirilor Pro TV din Sport, este fara dar si poate una dintre cele mai frumoase si sexy prezente feminine de pe micile ecrane. Multi barbati prefera stirile sportive de la televiziunea de pe Pache Protopopescu pentru ea, iar femeile ii admira, mai ales, parul care straluceste la fiecare aparitie.

Cu Simona Gherghe ne-am obisnuit de la stirile prezentate in cadrul Observatorului de pe Antena 1, insa din toamna o sa o revedem drept moderatoarea emisiunii "Acces Direct". Are un zambet prietenos si deschis si e mereu bine-dispusa.

Laura Teodoru, o alta prezenta care bucura ochii telespectatorilor, prezinta stirile din sport pe Realitatea TV. Laura poate spune ca a cochetat putin si cu muzica, acum cativa ani facand parte din trupa Crazy, care, dupa cum spune chiar ea, nu a reusit sa iasa din anonimat.

Simona Patruleasa este una dintre cele mai frumoase si sexy prezentatoare TV. Stirista de la Kanal D a ramas la fel de frumoasa, in ciuda trecerii anilor.

Big Brother este cu ochii pe tine! A fost si pe Raluca Lazarut si a ajutat-o sa devina cunsocuta. Momentan, Raluca prezinta o emisiune de divertisment pe canalul Antena 1, si o face foarte bine.

Unele prezentatoare dispar la fel de repede cum au aparut, insa nu este cazul Oanei Andoni, frumoasa blonda de la Pro TV, care a descoperit televiziunea in urma cu 12 ani, la Iasi. Oana este una dintre cele mai frumoase femei de pe micile ecrane si stie cum sa ii atraga pe telespectatori: prin profesionalism si un zambet foarte cald.

O alta blonda frumoasa, care atrage prin zambetul cald este Cristina Dochianu, prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1, care face echipa cu Crina Abrudan.

Luiza Bogdan este o alta tanara care informeaza zilnic publicul despre cele mai noi intamplari din fotbal si alte sporturi. Tanara a cochetat inca de mica cu lumea sportului, facand handbal noua ani.

Nu puteam sa facem un top al celor mai sexy prezentatoare fara Iulia Vantur, frumoasa blonda care prezinta alaturi de Stefan Banica Jr. show-ul "Dansez pentru tine", dar si Stirile Pro TV.

O alta prezenta frumoasa, cu ochii albastri, care incanta telespectatorii in fiecare zi la ora 17:00, este Monica Dascalu.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc pe cuvântul meu în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc pe cuvântul meu în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#cea mai sexy prezentatoare, #prezentatoare sexy TV , #vedete romanesti