Sondaj Ziare.com Care este cea mai sexy sportiva din Romania?

Marti, 12 Octombrie 2010, ora 12:58
11300 citiri
Sondaj Ziare.com Care este cea mai sexy sportiva din Romania?
Foto: montaj Ziare.com

Printre cele mai sexy femei din Romania se numara si sportivele. Cu un corp atat de lucrat, avand in vedere orele de exercitii fizice pe care le au in spate, nici nu e de mirare. Stim cu totii ca sunt sexy si frumoase, insa care este cea mai cea dintre toate?

Ziare.com te provoaca la vot. Care crezi ca este cea mai sexy sportiva din Romania?

Una dintre cele mai cunoscute, apreciate si iubite sportive din Romania este Ada Nechita, una dintre cele mai bune handbaliste a echipei Romaniei. Si pentru ca iubeste sportul, Ada s-a indragostit de un baiat, care, la randul sau, adora sportul, dar de data aceasta fotbalul. Este vorba despre Florin Costea.

Andreea Necula, singura femeie pilot de curse din Romania, este fara doar si poate una dintre cele mai frumoase si sexy prezente din lumea sportiva. Pentru a confirma acestea, Andreea Necula a pozat in Playboy.

Tenismenele romance sunt cunoscute pentru performantele lor, dar si pentru formele lor de invidiat. Este si cazul Soranei Carstea.

O alta handbalista ce poate ocupa primul loc in topul sportivelor sexy este si Valentina Elisei, o alta reprezentanta a nationalei Romaniei.

Sandra Izbasa, una dintre cele mai bune gimnaste ale Romaniei, trebuie mentionata si la capitolul cele mai sexy sportive romance. Izbasa reprezinta una dintre sperantele tarii noastre la Mondiale.

In afara faptului ca cele mai bune handbaliste sunt la clubul Oltchim Ramnicu-Valcea, tot acestea sunt si printre cele mai sexy, iar lista continua cu Narcisa Lecusanu.

Este una dintre cele mai bune tenismene, insa Simona Halep este mai bine cunoscuta si gratie faptului ca, intr-o lume a femeilor care isi maresc sanii, ea i-a miscorat.

Cea mai frumoasa baschetbalista din Romania este Alexandra Uiuiu. Ramane de vazut daca poate face fata celorlalte frumuseti din tara.

Nimeni nu poate contesta faptul ca voleibalistele sunt sexy, insa haideti sa hotaram impreuna pe ce loc se situeaza Iuliana Nucu.

O alta voleibalista foarte sexy, frumoasa si inalta, visul oricarui barbat, este si Romina Coman.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#sexy sportive, #sportive romance sexy , #vedete romanesti
Comentarii
Poza Marinarul
Marinarul
rank 5
As vota cu Elena din Plescoi, dar mogulii astia rai nu vor ca aruncarea carnatului sa fie sport...