Sondaj Ziare.com: Cine este cea mai sexy femeie din Romania?

Miercuri, 22 Septembrie 2010, ora 12:07
16313 citiri
Sondaj Ziare.com: Cine este cea mai sexy femeie din Romania?
Foto: montaj Ziare.com

Sunt admirate, dorite si invidiate de femei si barbati deopotriva. Ele sunt cele mai sexy femei din Romania, iar pentru a ajunge la acest statut a fost nevoie de multa munca. Ca sunt sexy stim deja, insa care este cea mai sexy dintre acestea?

Ziare.com te invita la vot. Care crezi ca este cea mai sexy femeie din Romania?

Nu sunt putini cei care cred ca una dintre cele mai sexy prezente pe podiumurile de prezentare de moda din Romania este Bianca Dragusanu, fosta iubita a lui Catalin Botezatu. Desi gurile rele spun ca aceasta eticheta nu este chiar corecta, intrucat Bianca si-a modificat corpul prin operatii estetice, fotomodelul este fara doar si poate o prezenta spectaculoasa peste tot pe unde merge.

Frumoasa Antonia este una dintre cele mai placute fete din showbiz si poate fi o rivala pentru orice femeie din Romania care doreste sa fie numita cea mai sexy din tara.

Daca putem vorbi despre o femeie implinita din toate punctele de vedere, atunci vorbim despre Monica Barladeanu, una dintre putinele romance care au avut ocazia sa joace in productiile de la Hollywood.

Valentina Pelinel este unul dintre fotomodele din Romania care au castigat cei mai multi bani din aceasta profesie. In plus, Valentina nu a cucerit numai Europa, ci si America, unde a pozat si prezentat pentru cele mai mari nume din lumea modei.

Poate nu la fel de cunoscuta in afara, dar foarte prezenta in lumea mondena este si Gina Pistol. Gina, despre care se stie ca nu este foarte inalta, spune despre sine ca este mult mai "aplaudata decat manechinele slabe si inalte".

Despre Inna nu se poate spune ca nu este una dintre cele mai sexy femei din Romania, din moment ce poate concura cu cele mai mari frumuseti ale planetei. Haideti sa vedem ce parere aveti voi.

Nici Mihaela Radulescu nu mai are nevoie de prezentari si in ciuda faptului ca anii au trecut, ea ramane proaspata si sexy.

Una dintre putinele romance care se pot lauda ca au pozat pentru Victoria's Secret este Alina Puscau. De asemenea, multe fete au pozat in Payboy, insa doar cateva au ajuns in Playboy America, iar Alina este una dintre ele.

Cand spui Catrinel Menghia te gandesti imediat la cel mai bine cotat model din Romania. Pentru orice companie producatoare de lenjerie intima ar fi o onoare ca Menghia sa pozeze pentru ea.

Frumoasa bruneta Giulia Anghelescu se poate lauda cu o cariera stralucita, dar si cu un corp de invidiat.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#vedete romanesti, #vedete din Romania, #sondaj femei sexy , #vedete romanesti