Sore, despre "Dansez pentru tine", Natalia Oreiro, copii si un barbat special Interviu

Luni, 06 Octombrie 2014, ora 08:39
6409 citiri
Sore, despre "Dansez pentru tine", Natalia Oreiro, copii si un barbat special Interviu
Foto: Vali Barbulescu

La nici 25 de ani, cantareata Sorina Mihalache, cunoscuta insa cu numele de scena Sore, o artista care se bucura de mult succes in tara, isi doreste sa devina mama.

Desi recunoaste ca pentru asa ceva nu esti niciodata pe deplin pregatit, asteapta cu nerabdare aceasta experienta, a declarat ea pentru Ziare.com. Stie si ce fel de mama va fi, una "buna si nebuna", si chiar ce i-ar spune fetei sale la problematica varsta de 16 ani.

In plan profesional, recunoaste ca experienta "Dansez pentru tine" a fost una decisiva si pe care ar repeta-o fara sa stea pe ganduri.

Sore, despre presa, replici proaste de agatat si schimbarile dese de look- Interviu

Ai prezentat cu putin timp in urma, impreuna cu Adrian Sina, Media Music Awards 2014. Cum l-ai descrie pe Adrian in cateva cuvinte?

Ne stiam din vedere de ceva timp, insa a fost pentru prima oara cand am si interactionat pentru mai mult decat un salut. Este un tip cerebral, il admir pentru familia pe care o are si ne-am inteles de minune pe scena, in calitate de prezentatori.

Ne poti spune un detaliu de culise de la eveniment?

Eu am stat intregul eveniment langa scena, am socializat cu castigatorii care primeau premiile din cortul in care stateam eu si Adrian, a fost o atmosfera de petrecere. Am avut si prietenii alaturi, a fost ca un fel de private party (pentru mine, fiind intr-un cort exact la scena, mereu pe punctul de a intra) unde cei mai tari artisti ai momentului veneau incarcati de energie pozitiva, iar muzica rasuna din toate partile.

Media Music Awards 2014 - zeci de artisti si prezentatori surpriza

Te-a ajutat in cariera "Dansez pentru tine"? In ce fel?

Foarte mult, in primul rand pentru ca m-a imbogatit spiritual, nu se compara cu nimic experienta de acolo. Mi s-a facut dor de acea atmosfera inca de cum s-a terminat si imi e dor in continuare. As repeta oricand experienta.

Ai descoperit ceva la tine prin intermediul acestei emisiuni?

Faptul ca limitele mele se schimbau mereu. Am fost surprinsa de felul in care am rezistat concursului si de cata pasiune pentru dans imi curge de fapt prin vene.

Mai stii sa canti melodia cu care ai participat la "Ploaia Stelutelor", acum multi ani? Natalia Oreiro iti mai place?

Da, normal ca mai stiu sa o cant. Natalia Oreiro imi place, in amintirea a ceea ce a insemnat pt mine. Nu i-am mai urmarit activitatea in ultima vreme, insa piesele "Me muero de Amor" si "Cambio Dolor", pe care le-am cantat si eu, au ramas in sufletul meu.

Cum ti s-au schimbat gusturile muzicale in timp? Ne poti numi cativa artisti care au reprezentat, pentru tine, cate o perioada? Acum in ce perioada esti?

Gusturile nu s-au schimbat, ci pur si simplu am evoluat si am cunoscut mai mult. Am inceput cu Nina Simone, Aretha Franklin, Michael Jackson, apoi s-au adaugat contemporanii Pink, Bruno Mars, Adele, iar in prezent incerc sa ascult cat mai mult piese si artisti mai putin celebri la nivel international, comercial vorbind, dar care au foarte multe de spus: Jessie Ware, Disclosure, Ella Eyre, Jhene Aiko, The Weeknd.

Intr-una dintre fotografiile de pe Facebook, tii mana pe burtica Antoniei, afirmand "cica se ia". Esti pregatita sa devii mama?

Nu cred ca te poti simti 100% pregatita pentru acest pas niciodata, mereu vor exista ganduri si temeri. Insa daca intrebarea este daca imi doresc copii, raspunsul este da, imi doresc si sunt convinsa ca as fi o mama buna si nebuna.

Ce sfat i-ai da fiicei tale ajunsa o adolescenta in varsta de 16 ani?

Sa deschida bine ochii si sa nu creada ca tot ce zboara se mananca, sa nu urmeze spiritul de turma din liceu si sa se increada mult in instinctul ei.

In ce moment al carierei crezi ca esti? Ce-ai mai avea de "bifat"?

Mereu exista trepte superioare, asa ca nu vreau decat sa evoluez si, bineinteles, imi doresc sa depasesc granitele tarii, sa reusesc sa transmit mesajele mele si altor persoane. In curand se va lansa primul meu lungmetraj, in regia lui Tudor Giurgiu si sper sa fie doar primul din multele ce vor urma.

Cantareata, actrita, dansatoare... la care dintre posturi ai putea, cu greu, sa renunti, daca ai fi obligata?

N-as putea renunta la nimic. Este ca in copilarie, cand eram intrebati pe cine iubim mai mult, pe mama sau pe tata.

Pana la aceasta varsta ai invatat ca...

... adevarul e adevar doar daca tu crezi cu adevarat in el.

Stii ca ai de-a face cu un barbat special atunci cand...

... nu trebuie sa cer pareri prietenilor.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Sore Dansez pentru tine, #Sore copil, #Sore barbati, #Sore mama, #Sore interviu, #Sore Ploaia Stelutelor , #vedete romanesti