Sore, despre posibilitatea de a poza nud si despartirea de Raphael Interviu

Joi, 28 Martie 2013, ora 07:50
18665 citiri
Sore, despre posibilitatea de a poza nud si despartirea de Raphael Interviu
Foto: Alex Galmeanu

Sore Mihalache este, parca, de o viata pe scena, inca de pe vremea cand interpreta melodia "Hei Tarzan". Acum, artista face parte din marea familie Lala Band.

Celebritatea nu a schimbat-o mult pe Sore si, chiar daca ii place sa fie in centrul atentiei, nu ar accepta sa pozeze nud, dupa cum a declarat cantareata intr-un interviu acordat Ziare.com.

Fanii serialului "Pariu cu viata" erau obisnuiti ca Sore si Raphael Tudor sa formeze un cuplu, insa inceputul lui 2013 le-a adus o veste neplacuta: cei doi tineri actori s-au despartit. Sore explica cum a fost reintalnirea pe platourile de filmare, dar si cum au reactionat fanii.

Practic, esti de o viata pe scena. Care a fost cel mai emotionant moment?

Fiecare moment pe scena este incarcat de emotie, insa cred ca anul trecut am trait apogeul la doua evenimente: in iunie, la Romanian Music Awards, si la concertul LaLa Band de la Arenele Romane.

La RMA, in momentul in care am intrat pe scena, cei din sala au inceput sa cante piesa mea. M-a uimit ca stiau toti versurile si erau la fel de entuziasmati ca si mine. Mi-au dat lacrimile de fericire.

La Arenele Romane a fost un alt moment special: cand am interpretat piesa "Life for rent" am simtit o incarcatura emotionala greu de descris in cuvinte din partea publicului prezent la concert.

"Parul scurt si blond a devenit semnatura mea"

Ai trecut prin numeroase schimbari de look. Care te reprezinta cel mai bine?

Categoric, ma reprezinta tunsoarea pe care o am acum. Ma simt bine cu orice hairstyle, dar in acest moment al vietii mele, consider ca parul scurt si blond a devenit semnatura mea.

Daca nu ai fi cantat si nu ai fi jucat in filme, ce crezi ca ai facut acum?

Probabil as fi ales tot o cariera in domeniul artistic, cum ar fi regia.

Cine se ocupa de imaginea ta?

In mare parte imi aleg singura hainele si accesoriile. Colaborez cu Dana Budeanu, Corina Vladescu sau Andra Moga pentru stilul vestimentar, iar Adi Perjovschi ma ajuta cand vine vorba de coafuri. Imi pun insa mereu amprenta, asa ca rezultatul final are un stil foarte personal.

Ai vreun designer preferat?

Imi plac Isabel Marant si Phillip Lim, insa in general nu imi cumpar haine de firma, ci mizez mult pe accesorii de firma, care, din punctul meu de vedere, sunt foarte importante si pot schimba intregul look.

Ce greseala vestimentara ti se pare de neiertat in cazul unei persoane publice?

Cred ca persoanele publice ar trebui sa fie intotdeauna ingrijite.

Si ca tot vorbim de vestimentatie, care este suma maxima cheltuita pentru haine?

Acum m-ati pus la perete! Daca ma indragostesc de o piesa si nu pot pleca din magazin fara sa o am, imi fac calcule si, daca sunt ok, imi spun "Merit! Muncesc mult". De obicei nu imi cumpar lucruri foarte scumpe, insa mi-am luat in iarna niste cizme de scena care au costat destul de mult, prefer sa nu spun suma.

Sore, in rol negativ

Acum interpretezi un rol negativ. Ti-a fost greu sa te obisnuiesti cu ideea ca esti fata rea din "Pariu cu viata"?

Mi-a placut din prima clipa rolul Sarei. Am avut, practic, ocazia sa joc mai multe personaje intr-unul singur, lucru flatant pentru o actrita incepatoare.

La fiecare filmare are loc cate un moment amuzant. Care a fost cel care ti-a ramas intiparit in minte?

La secventele de grup se rade foarte mult, pentru ca suntem multi, actiunea e mai complicata si uneori se incurca replicile sau se completeaza prin improvizatie. Avem multe materiale cu momente amuzante sau greseli, insa acum imi vine in minte o secventa dintre Sara si Rafael (Levent Sali), cand amandoi ne-am dat replicile intr-un ritm ametitor. Desi ne asteptam sa se dea stop, nu s-a intamplat acest lucru, ba mai mult, am improvizat pe finalul secventei si a iesit foarte bine.

Ai mai accepta un rol negativ?

Cu siguranta. Consider ca cei de acasa fac diferenta dintre rol si persoana. In plus, am si norocul unei cariere solo in plina ascensiune, care ma arata exact asa cum sunt in realitate.

Cu totii ne-am cumparat ceva special din primii bani castigati prin munca noastra. Ce ai achizitionat tu?

Mi-am luat niste haine dintr-un magazin care imi placea foarte mult. Tin minte ca i-am spus mamei "Uite ce mi-am cumparat cu banii din primul episod".

Sore, vazuta prin ochii sai

Pentru cei care nu te cunosc, te poti descrie in cateva cuvinte?

Prietenoasa, vesela, corecta si cu o inima mare.

Care crezi ca este cea mai mare greseala a unui artist?

Sa uite de unde a plecat.

"Nu as poza niciodata nud"

Ai accepta sa pozezi pentru o revista pentru barbati?

Nu as poza niciodata nud, insa nu resping ideea de a accepta o propunere de pictorial artistic.

Anul 2013 a inceput cu despartirea de Raphael Tudor, coleg de platou. Se poate spune ca erati un cuplu iubit de milioane de fani. Cum au primit acestia vestea despartirii?

Vestea nu a fost initial foarte bine primita de fanii nostri, insa acum s-au obisnuit si ne iubesc la fel mult pe cat o faceau cand ne iubeau "la pachet".

A fost ciudata revederea pe platoul de filmare?

Revederea pe platouri a fost fireasca, nu am intampinat niciodata probleme privind lucrul in doi.

Daca ai putea da timpul inapoi, ai lasa totul sa decurga la fel sau ai schimba ceva?

N-as schimba nimic. Fiecare experienta m-a facut mai puternica si mai determinata sa fac din viata mea una frumoasa si implinita.

Te-ai gandit sa canti in vreun concert "Hei Tarzan, Tarzan"? :)

Haha... Nu! Dar ce idee buna!

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Medicul Cătălin Cîrstoiu, propunerea PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, a ajuns la Guvern pentru a discuta cu liderii coaliției. Ședințe la PNL și PSD București
Medicul Cătălin Cîrstoiu, propunerea PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, a ajuns la Guvern pentru a discuta cu liderii coaliției. Ședințe la PNL și PSD București
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei, acesta urmând să fie anunţat oficial drept candidat al celor două partide la...
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PNL şi PSD Bucureşti vor avea o întâlnire, marţi, 19 martie, cu consilierii municipali social-democraţi şi liberali pentru a cere convocarea unei şedinţe de Consiliu General...
#Sore poza nud, #Sore desparire Raphael Tudor, #Sore despartire Raphael, #Sore Mihalache Lala Band, #Sore Pariu cu viata , #vedete romanesti