Tatal Nicoletei Luciu, dezvaluiri incredibile la TV

Vineri, 25 Aprilie 2014, ora 10:48
4080 citiri
Tatal Nicoletei Luciu, dezvaluiri incredibile la TV
Foto: Kanal D

Tatal Nicoletei Luciu, Ion Luciu, a vorbit, joi seara, despre problemele aparute in familia sa din cauza dependentei de alcool. Tatal vedetei a marturisit ca au fost momente grele si ca sotia sa l-a parasit pentru ca fiica lor i-a cerut acest lucru.

Ion Luciu a spus la Kanal D, in cadrul emisiunii "Wowbiz", ca isi doreste ca sotia sa se intoarca la el si ca este convins ca se va intampla daca Nicoleta o va lasa. Pe de alta parte, acesta a marturisit ca in momentele in care se afla sub influenta bauturilor alcoolice a fost agresiv.

La inceput, el a sustinut ca nu a fost agresiv, dar dupa cateva minute a recunoscut ca s-a intamplat asta. Mai mult, el spune ca acum este in depresie, pentru ca este singur.

"Nu eram agresiv. Eram agresiv... adica daca eram baut, sa ma lase in pace. Sotia ma certa. Deveneam agresiv la certuri din astea. Avea dreptate. Poate o-i fi lovit-o o data. O fi si asta. Pe atunci consumam zilnic. Era tineretea pe care puteam sa o duc in spare. Azi nu mai consum zilnic. Cand am probleme de sanatate nu beau", a spus acesta.

Sexy pana-n maduva oaselor: Nicoleta Luciu (Galerie foto)

Ion Luciu este de parere ca daca el nu ar fi fost dur cu Nicoleta, ea nu ar fi ajuns atat de bine in viata.

"Le-am crescut pe fetele mele ca sa fie cineva in viata. Sunt foarte destepte pentru ca au capul meu, m-au mosteni", a explicat el.

Ion Luciu: Nu stiu cum ii cheama pe tripleti

Despre relatia cu fiica sa Nicoleta, Ion Luciu a spus ca se inteleg bine si ca vedeta de televiziune are grija de el, dar ca se viziteaza rar.

"Mi-am cunoscut nepotii, dar nu stiu cum ii cheama pe tripleti. (...) Nicoleta imi trimite pachete, imi trimite bani si are grija de mine", a adaugat tatal vedetei.

Acesta a facut un pariu cu Madalin Ionescu, spunand ca se va lasa de baut daca sotia sa se intoarce la el. Totusi, el a adaugat ca nu poate renunta la fumat.

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#Ion Luciu dezvaluiri familie, #Ion Luciu relatie Nicoleta, #Ion Luciu tripleti Nicoleta, #Ion Luciu tata Nicoleta , #vedete romanesti