Temisan, despre vedete si cum a ajuns Romania vicecampioana mondiala la fotbal - Interviu

Luni, 05 August 2013, ora 07:13
3364 citiri
Temisan, despre vedete si cum a ajuns Romania vicecampioana mondiala la fotbal - Interviu
Foto: Antena 1

Echipa nationala de fotbal a artistilor a reusit o performanta la care fotbalistii romani viseaza: a ajuns vicecampioana mondiala, dupa ce a jucat in finala cu echipa Braziliei.

Despre aceasta performanta si despre cele mai spectaculoase tranformari de la "Te cunosc de undeva" a vorbit Aurelian Temisan in cadrul unui interviu acordat Ziare.com.

Cu nationala artistilor ati reusit o performanta la care fotbalistii romani abia indraznesc sa viseze. Ati jucat cu Brazilia. Cum a fost finala?

A juca impotriva Braziliei si mai ales finala Campionatului Mondial de Fotbal al Artistilor este visul oricarui fotabalist sau artist. Aceasta masina de fotbal, Brazilia, te "obliga", in momentul in care pasesti pe gazon alaturi de ei, sa fii bun, sa te mobilizezi maxim si sa iei foarte in serios jocul.

Fotbalistii sunt intr-un antrenament continuu. Cum era in cazul vostru? Cat timp dedicati acestui proiect?

Comparatia e destul de bine facuta, avand in vedere ca si noi, de-a lungul unui an intreg, suntem ba in tot felul de competitii sportive (Campionatul National de mini-Fotbal, invitatii din diverse orase pentru a juca fotbal cu echipele locale si a sustine si concerte dupa meci), clasicul - deja - cantonament la Predeal, pe care de 10 ani il facem in luna februarie, tocmai pentru a fi cat mai bine pregatiti fizic pe teren, toate astea, pe langa angajamentele artistice pe care le avem fiecare in parte.

Au fost accidentari grave in timpul campionatului?

Slava Domnului, la noi in echipa, nu. Israelienii au avut parte de un astfel de accident, in care un coleg si-a rupt piciorul intr-un meci, altul, de la nu mai stiu ce echipa, si-a spart capul la o saritura la minge si... cam atat.

Daca v-ar intreba un mare fotbalist "Care este secretul vostru, cum ati ajuns vicecampioni mondiali?", ce raspuns ar primi?

Un raspuns oarecum in gluma ar fi: autofinantarea si lipsa gravelor probleme avute la nivel de conducere

Ce poze isi pun vedetele pe Facebook: Aurelian Temisan (Galerie foto)

Dupa toata aceasta experienta, regretati ca nu v-ati fi facut fotbalist?

E adevarat ca mi-am dorit acest lucru cand eram mic, dar... e o dorinta din copilarie pe care mi-am implinit-o in 1991, cand s-a infiintat aceasta Nationala a Artistilor, dorinta care a ajuns realitate, continuand si in 2013.

Mai multi artisti au incercat sa va imite la "Te cunosc de undeva". Care reprezentatie vi s-a parut cea mai aproape de adevar?

Andrei Stefanescu m-a studiat foarte in amanunt si a reusit chiar sa ma faca sa merg langa el si sa cantam impreuna.

Daca ati fi concurent, ce personaj ati dori sa interpretati?

Ceva ce nu mi s-ar potrivi. Ceva de compozitie, poate o solista de populara.

In ceea ce priveste viata personala, sunteti foarte discret. Ce parere aveti despre vedetele care regizeaza materialele de tip paparazzi?

No comment.

Dar despre cele care isi expun public secretele?

Care secrete? Cele expuse?

Cand nu jucati fotbal, practicati vreun sport? Cum va mentineti in forma?

Cand nu am antrenament... astept urmatorul antrenament.

Respectati vreo dieta?

Mai deloc. Incerc doar sa nu fac abuzuri.

Care e cel mai important lucru pe care l-ati invatat pana la aceasta varsta?

Rabdarea.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Aurelian Temisan fotbal artisti, #Aurelian Temisan fotbal vedete, #Aurelian Temisan nationala fotbal, #Aurelain Temisan interviu, #Aurelian Temisan Te cunosc de undeva, #Aurelian Temisan emisiune , #vedete romanesti