Tudor Chirila, revelatii de angajat: Omul bolnav nu (mai) exista social

Miercuri, 18 Martie 2015, ora 14:23
5334 citiri
Tudor Chirila, revelatii de angajat: Omul bolnav nu (mai) exista social
Foto: Facebook/Tudor Chirila/Tudor Cucu

Tudor Chirila trece printr-o perioada mai delicata, el confruntandu-se cu o problema de sanatate. Mai are insa un motiv de iritare: acela ca in situatia in care se afla, realizeaza ca "Omul bolnav nu (mai) exista social". Are si argumente in acest sens.

"E o perioada grea, a trebuit sa suspend mai multe spectacole si concerte. Conducerea Teatrul de Comedie, unde sunt angajat cu carte de munca, a sunat repede la managerul meu. Si managerul meu si-a facut datoria si m-a pus la curent cu discutia. Teatrul mi-a cerut concediu medical, nicio problema, voi pune la dispozitie concediul.

Apoi, Teatrul si-a manifestat indignarea ca nu comunica direct cu mine. Managerul meu a raspuns ca nu am cum sa comunic pentru ca tac. Teatrul s-a aratat iritat ca trebuie sa suspende spectacole si publicul nu merita asta. Managerul meu a fost de acord ca e o situatie delicata, dar i-a comunicat Teatrului ca nici mie nu mi-e usor si nu sunt foarte bucuros. Apoi discutia s-a incheiat", expune pe scurt situatia Tudor Chirila pe Facebook.

In afara acestui schimb de mesaje, nu a existat insa vreunul in care lui Tudor Chirila sa i se ureze "sanatate", mentioneaza artistul, mentionand ca in niciun caz nu vrea "o cerseala de atentie".

"Va intreb: Credeti ca cineva din conducerea teatrului mi-a trimis vreun mail (pur act de politete) cu urari de sanatate sau incurajari? Acum va raspund: nimeni din conducerea teatrului nu mi-a trimis niciun mail cu urari de sanatate sau incurajari", afirma pe aceeasi retea sociala actorul.

Acesta mentioneaza, insa, ca online a primit multe urari de la oameni pe care nu ii cunoaste, prieteni virtuali cu care nu s-a intalnit vreodata fata in fata.

Tudor Chirila a dezvaluit ca o singura colega i-a trimis un mesaj de cand a aflat ca are probleme de sanatate.

"Nu e ca si cum aveam mare nevoie de ele, am o familie ale carei zambete fac cat toata sustinerea lumii, dar nu puteam sa nu reflectez asupra conditiei omului bolnav. Omul bolnav nu (mai) exista social:) De aia va urez sa fiti sanatosi!", a mai scris pe reteaua sociala Tudor Chirila.

Intr-o alta postare pe Facebook, rockerul si actorul tine sa metioneze ca nu are niciun conflict cu conducerea Teatrul de Comedie, asa cum insinueaza tabloidele care i-au preluat mesajele de pe Facebook, mentionand ca nu a dorit decat sa scoata in evidenta "un punct de vedere despre relatia om-institutie".

"Institutiile nu sunt ceva abstract, kafkanian, ele sunt conduse si formate din oameni. Iar oamenii nu trebuie sa devina institutii atunci cand le conduc sau le formeaza, ci sa ramana Umani. Si umanitatea inseamna inainte de toate atentie la cel de langa tine sau la cel cu care tu formezi institutia", incheie Tudor Chirila.

A.S.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#Tudor Chirila bolnav, #Tudor Chirila problema sanatate, #Tudor Chirila tetru comedie, #Tudor Chirila Facebook, #Tudor Chirila relatie om institutie , #vedete romanesti