Un nou scandal in showbiz - doua vedete, la cutite

Luni, 04 Noiembrie 2013, ora 09:13
3396 citiri
Un nou scandal in showbiz - doua vedete, la cutite
Foto: markmeets.com

Iulia Albu a avut parte de conflicte cu foarte multe persoane publice din Romania in ultima vreme, iar acum este la cutite cu Julia Jianu.

Cea din urma s-a aratat deranjata de comentariile facute de fashion editorul cu referire la o tinuta a cantaretei Nico.

"Hai ca m-am saturat de rautatile si superioritatea Iuliei Albu! E prea mult! Cu tot respectul pentru Mihai Albu care este un domn si un super caracter! Dar sa te iei de o voce cum este Nico, care a venit la eveniment decent imbracata si care in primul rand face ceva frumos cu viata ei, are un real talent si lasa ceva in urma ei, piese frumoase, realizari profesionale.... e toooo much! (prea mult - n.red.). (...) Mamaaaaaa, in ce lume traim", Julia Jianu pe Facebook.

Artista sustine ca Iulia Albu este extravaganta, dar ca nu stie sa ofere sfaturi despre moda, ci doar sa critice.

La randul sau, partenera lui Mihai Albu sustine ca faptul ca spune ce gresesc vedetele cu privire la tinutele lor nu are nicio legatura cu ceea ce fac din punct de vedere profesional.

Iulia Albu, deranjata de comentariile lui Teo Trandafir, s-a dus sa o infrunte - ce a iesit

"Pe langa faptul ca sunt 'extravaganta' sunt Fashion Editor, fashion blogger si da! Am propria cronica de moda in cadrul late-night show-ului de la Kanal D. Asta pe langa multe alte proiecte si frecventarea ca studenta a UNARTE sectia moda. Dar ce stim noi astia cu scoala, noi nu stim 'cu artele' ca altii... Nu-i asa?;)", a scris ironica Iulia Albu pe Facebook.

Mai mult, aceasta a mai spus ca adevarata problema a Juliei Jianu nu este comentariul facut la adresa lui Nico, ci cel la adresa ea. Si cantareata a fost luata in vizor de Iulia Albu dupa participarea la un eveniment monden.

"Iti voi raspunde si la aceasta intrebare. Traim intr-o lume in care, iata, nu poti cumpara pe oricine. Si implicit, nu poti cumpara aprecierea unui profesionist. Aici vorbesc desigur, in nume propriu, pentru ca deja stim cum sta treaba 'prin vecini'...", a adaugat fashion editor-ul.

De cand are propria rubrica la Kanal D, Iulia Albu a intrat in conflicte cu mai multe persoane publice, printre care Giulia, Andreea Ibacka, Ruby sau Xonia.

A.G.

Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
#Iulia Albu cearta Julia Jianu, #Iulia Albu criticat Julia Jianu, #Iulia Albu criticat Nico, #Iulia Albu critica tinute , #vedete romanesti
Comentarii