Ziare.com

Un tablou cu portretul lui Rares Bogdan a fost expus la Muzeul Satului din Bucuresti. Cum explica directorul (Foto)

Vineri, 19 Mai 2017, ora 18:36

   

Un tablou cu portretul lui Rares Bogdan a fost expus la Muzeul Satului din Bucuresti. Cum explica directorul (Foto)
Un tabloul cu portretul realizatorului TV Rares Bogdan a fost expus la Muzeul Satului din Bucuresti.

Tabloul este realizat de pictorul Victor Ceban, din Republica Moldova, si a fost expus in cadrul expozitiei "In Oglinda. Expresii plastice".

"Surpriza Maestrului Ceban la Expozitia deschisa ieri la Muzeul Satului din Bucuresti", a scris pe Facebook Rares Bogdan postand mai multe imagini cu tabloul.

La respectiva expozitie se afla opere ale artistilor Cristian Bedivan (sculptura), Denis Brinzei (sculptura), Victor Ceban (desen, pictura), Mirela Iordache (pictura), Gheorghe Miron (desen, pictura), Irina Pantiru (pictura). Expozitia este deschisa publicului pana pe 25 iunie, in Sala "H.H.Stahl", de miercuri pana duminica, intre orele 10.00 - 18.00.

"Noi avem o expozitie a unor artisti plastici de la muzeul din Galati, se numeste 'In Oglinda. Expresii plastice' si sunt expuse mai multe portrete", a declarat, vineri, pentru News.ro, Paula Popoiu, directorul Muzeului National al Satului.Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4491 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Așa ceva ...

Am ajuns să ne aducem osanale intre trusturile de presă care susțin Sistemul, nu? Ce mizerie de presă ...
P.S. Cine este Rareș Bogdan? Cumva individul care gavarește la televiziune cu datorii la stat de zeci de milioane de euro? Acolo unde mere mereu și "editorialiștii" Ziare.Com, păi se putea altfel ...

 

Ce are Rares Bogdan in comun cu satul romanesc?

Salve!

Si de ce poarta uniforma cu stilistica imperiala?
Oare este Guvernatorul Austriac al Romaniei?
Si de ce portretul lui e acolo?Asa ceva e IMPOSIBIL de Acceptat!
Ce tara!Oribil!

gg

 

Mai era unul

care in megalomania lui a acceptat sa fie pictat intr-o fresca la mapn intre boierii lui Mihai Viuteazul(dar asezat cu spatele la Domnitor)gici cine ?

 

teddy-eddy

Sper să nu greșesc, mi-ai trezit o amintire foarte veche. Prin martie 1974 (da, 1974), am vizitat zona Ghelar-Teliuc (munții Hunedoarei). Cred (aproape siguu) că in Teliuc am găsit o biserică de excepție, semăna cu Catedrala Unirii din Alba Iulia). Părintele paroh (nu-mi mai amintesc numele, dar un OM) ne-a fost (eram impreună cu soția și un amic) cicerone. Și ne-a spus că Biserica a inceput să fie construită prin 1933 (? scuze dacă greșesc cronologia) prin ofranda fiilor comunei emigrați cu mulți ani in urmă in U.S.A. Și după 1945, au mai primit unele ajutoare de la Guverne. Ultimul a fost acordat de către Ceaușescu cu cațiva ani inainte (probabil prin 1969-1971 ?). care a permis finalizarea lucrării. 9N.B. Părintele spunea că pictura interioară - costand milioan sau milioane de Dolari - este in genul Capelei Sixtine, toate personajele se "intorc" tot timpul spre tine - nu numai ochii - ).
Ei, in "tinda" Bisericii, pe perete erau chipurile ctitorilor, pe loc de frunte al paroholui și soției sale, care a muncit zeci de ani la acest edificiu.
Și era un loc liber, iar părintele nea-a spus că așteaptă aprobarea CC al PCR să pună acolo chipurile celor doi Ceaușești.
Acum cu scuze și modestie ... Ceaușescu (conform ziselor parohului - noi eram veniți cu un microbus mai mult decat modest - a dirijat niște bani acolo, care au ajutat le finalizarea Lăcașului după vreo 40 de ani.
Și o intrebare scurtă. Rareș Bogdan cu ce a contribuit la ce pentru un tablou intr-o expoziție???
Necuprinsă-i grădina Ta Doamne și mulți mai sar gardul in ea !
Iertare pentru cei din zona pe care am pomenit-o, care m-a impresionat deosebit acum mai bine de 40 de ani, dacă și acum mi-o amintesc.
Și Dumnezeul să-l odihnească pe Părintele paroh.

 


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor