Valentin Dinu si Anya: Nu am canta niciodata manele Interviu

Luni, 23 Iunie 2014, ora 08:15
4189 citiri
Valentin Dinu si Anya: Nu am canta niciodata manele Interviu
Foto: Bogdan Moldovan-Media Pro Music

Valentin Dinu, care a devenit cunoscut dupa participarea la "Romanii au talent", si Anya, care a cantat o perioada cu trupa Hi-Q, au realizat de curand o colaborare exceptionala pentru piesa "Intr-o zi".

Atat Valentin, cat si Anya ar face foarte multe de dragul artei si a fanilor lor, dar nu ar accepta niciodata sa cante manele, dupa cum au declarat ei intr-un interviu acordat Ziare.com.

Cum ati ajuns sa colaborati?

Anya: A fost o decizie luata impreuna cu echipa Media Pro Music, casa noastra de productie, o hotarare care s-a potrivit perfect cu dorintele noastre de a lansa "altceva" pe piata muzicala romaneasca.

Cine a compus versurile piesei "Intr-o zi"? Dar muzica?

Anya: Atat versurile, cat si muzica, sunt compuse de Cornel Ilie si Gabi Maga de la trupa Vunk.

Ce tip de muzica nu ati canta niciodata?

Anya: Pentru mine, muzica pe care o cant reprezinta o parte din mine.

Consider ca muzica lautareasca sau manelele nu sunt facute pentru vocea mea si nu cred ca as putea adopta vreodata aceste stiluri muzicale.

Valentin: Nu as canta niciodata manele!

Valentin, tu ai o poveste de viata senzationala. Cum s-ar numi autobiografia ta?

Valentin: S-ar numi "Un vis implinit!", cu siguranta!

S-au mai linistit lucrurile in viata ta?

Valentin: Lucrurile din viata mea s-au linistit, acum sunt implinit si fericit.

Cum a fost trecerea de la un om linistit la o celebritate?

Valentin: A fost si este o experienta frumoasa, care solicita multa munca, insa si satisfactia este pe masura!

Ce te-a impresionat cel mai mult?

Valentin: Cel mai mult ma impresioneaza reactia oamenilor atunci cand merg la diverse evenimente! Ma recunosc si imi apreciaza muzica!

Ai fost preferatul Andrei. Pe cand o colaborare cu ea?

O admir si o respect foarte mult pe Andra, este o artista adevarata si imi doresc foarte tare sa colaboram, asa ca oricand ar fi momentul potrivit!

Cu cine ti-ai mai dori sa colaborezi?

Valentin: Cu Andra, Nico, Paula Seling, Holograf, Vunk. Sunt multi artisti pe care ii admir si cu care as vrea sa lucrez.

Dar tu, Anya?

Anya: Sunt multe voci foarte bune care isi pun amprenta in industria muzicala romanesca, insa trebuie sa existe si o chimie intre voci, asa cum s-a intamplat si in cazul colaborarii dintre mine si Valentin. Imi place Directia 5.

Despre Valentin stim ca s-a casatorit pentru a doua oara. Cum esti tu, Anya, din punct de vedere personal? Esti implicata intr-o relatie?

Anya: Pot spune ca cel mai frumos si sigur sentiment care ma face fericita este cel al iubirii. Acolo sunt in elementul meu si de acolo porneste inspiratia si frumusetea pentru muzica.

Cand te vezi din nou mireasa?

Anya: Cand o sa fie mirele pregatit!:)

Ai trecut printr-un divort. Exista ceva ce ai invatat din aceasta experienta si nu ai vrea sa repeti?

Anya: Aceasta experienta de viata m-a maturizat, am devenit mai inteleapta in deciziile pe care va trebui sa le iau pe viitor. Astazi pot puncta cele mai importante aspecte care imi dau un echilibru si pe care le gasesc fundament intr-o relatie de casatorie: sa fii o completare, un ajutor, o bucurie, o oaza de liniste, mai presus de a fi mireasa.

Ne poti spune trei lucruri pe care le faci pentru a radia tot timpul?

Anya: Ma odihnesc, zambesc si mananc sanatos!

Ai vreun ritual de frumusete?

Anya: Ritualul meu consta in odihna, hidratare, sport. Toate astea imi confera un echilibru.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#Valentin Dinu Anya manele, #Valentin Dinu Anya melodie, #Valentin Dinu Anya Intr o zi , #vedete romanesti