Valentina Pelinel, dezvaluiri din viata de dupa divort si secretul frumusetii ei Interviu

Vineri, 06 Iunie 2014, ora 09:02
7764 citiri
Valentina Pelinel, dezvaluiri din viata de dupa divort si secretul frumusetii ei Interviu
Foto: Arhiva personala

Valentina Pelinel tocmai a trecut printr-un divort, insa acest lucru nu a pus-o la pamant, ci din contra, a invatat-o ce trebuie sa faca pentru a se bucura mai mult de viata.

Pentru a se proteja de zvonurile din presa romaneasca, Valentina a ales sa stea mai mult timp in America, unde a inceput sa creeze bijuterii, dupa cum a declarat ea intr-un interviu acordat Ziare.com.

Cu fosta sotie a lui Cristian Boureanu am mai discutat despre cum reuseste sa se mentina in forma intr-o lume plina de tentatii culinare, dar si despre ce greseli fac romancele in privinta ingrijirii.

Cum arata o zi obisnuita din viata Valentinei Pelinel in America?

Fiecare zi are farmecul ei pentru mine. Dimineata, imi place sa beau o cafea cu lapte de migdale si sa verific agenda zilelor urmatoare, pentru ca sunt foarte organizata.

Dupa micul dejun, de regula fac miscare; merg la sala, alerg in parc, fac yoga sau aerobic. Depinde de stare, vreme si locul unde ma aflu in lume. In timpul zilei daca nu sunt la o sedinta foto, la contabil sau in alte intalniri, acord mult timp ingrijirii personale. Imi place sa iau pranzul in oras, fie ca e un lunch de business sau cu prietenii. Imi plac serile linistite, asa ca ies rar sa mananc in oras sau la petreceri.

Foto: Corina Olaru

Cum v-a venit ideea sa creati bijuterii?

In ultimele luni, cand aproape zilnic apareau zvonuri despre mine si viata mea si implicit despre divortul de Cristian Boureanu, am preferat sa stau departe de tara. Am preferat sa imi canalizez energia intr-o directie pozitiva, creativa, asa cum imi sta in fire, sa construiesc, nu sa ma uit cum se darama...orice.

Astfel, a inceput colaborarea cu prietena mea din New York, Madalina; impreuna am lansat in America si Romania colectia capsula de patru coliere statement Flusberg New York by Valentina Pelinel.

Ea mi-a dat mana libera sa creez ceea ce am simtit, ceea ce mi-a placut si m-a ghidat in tot procesul realizarii acestor coliere, piese care pentru mine sunt indispensabile in garderoba unei femei, pentru ca un colier statement e accesoriul perfect care poate scoate din anonimat orice tinuta.

Colierele se afla la vanzare pe www.flusberg.com/shop si in curand vor fi expuse si la un magazin foarte cunoscut multi-brand din Bucuresti.

Foto: Corina Olaru

De unde v-ati inspirat pentru acestea?

Orice ma inspira: o floare, o persoana, un accesoriu, atitudinea unui om, culorile, cerul, zambetul...totul pentru mine e viata, inspiratie, gasesc o picatura de arta in orice.

Care este urmatorul proiect important?

Linia Flusberg New York by Valentina Pelinel nu se opreste la patru coliere, ci deja e in lucru urmatoarea piesa de bijuterie gandita ca un produs accesibil pentru piata romaneasca, unde suntem constiente ca nu exista puterea de cumparare din America.

Sunteti una dintre cele mai frumoase romance celebre. Cum va mentineti?

Imi acord multa atentie, pentru ca ma pretuiesc asa cum fiecare dintre noi ar trebuie sa ne pretuim pe sine! Cred in puterea nelimitata a omului si ca putem sa fim ceea ce ne dorim si sa aratam cum ne dorim. Esti ceea ce vrei sa fii - e si motto ul DVD-ului meu de aerobic (www.valentinapelinel.com).

Frumusetea interioara ne face placuti, cea fizica vine in completare, dar daca nu esti un om care se accepta pe sine asa cum esti, nu esti un om frumos.

Eu ma accept si ma provoc sa invat din orice experienta, am grija sa fiu bine in interior si da, acord multa atentie regimului alimentar, miscarii si ingrijirii personale.

De curand, am reluat antrenamentele la sala de sport si sunt foarte incantata ca piciorul meu stang cu ligamentul incrucisat anterior rupt imi permite asta. Se zice ca "good things happen to people that wait" (lucrurile bune se intampla oamenilor care asteapta - n.red.) si eu am avut rabdare dupa accidentul de la ski din decembrie anul trecut si am avut increderea si speranta ca voi face din nou miscare asa cum imi place.

E greu sa te mentii in forma fara miscare si e greu sa se vada ca faci miscare regulat daca nu ai un regim alimentar corect.

Aveti vreo recomandare pentru femei, in privinta ingrijirii tenului?

In primul rand trebuie sa iti cunosti tipul de ten si sa folosesti produse cosmetice adecvate pielii tale. Eu cum am tenul mixt, nu pot sa folosesc creme foarte grase pentru tenul meu si adesea apelez la masti pe baza de argila pe care le mai combin si in casa cu zeama de lamaie, fiole de vitamine si colagen. Avantajul tipului meu de ten este ca te ridezi mai greu, dar trebuie sa tii sub control excesul de sebum.

Care credeti ca este cea mai mare greseala pe care o fac femeile atunci cand vor sa slabeasca?

Greseala primordiala cand vrei sa slabesti e sa nu mananci. Dietele drastice au rezultate rapide, dar si efecte devastatoare in timp pentru sanatate si pentru corp. Inarmati cu ceva mai multa rabdare, putem sa avem rezultate bune in lupta cu kilogramele.

Eu recomand un regim de viata echilibrat, cu mese regulate, bazate pe multe legume, fructe (hrana vie), peste, dar si carne slaba.

Modul in care combini alimentele e foarte important, cantitatea pe care o consumi, dar si calitatea si aici e o tema pe care o putem dezbate la infinit.

Multe persoane au observat ca prin simpla eliminare a unor obiceiuri de a consuma alimente prajite, zahar, fast food si alte alimente procesate, starea lor de sanatate s-a imbunatatit si corpul a luat alta forma, au mai multa energie si au slabit.

Ce i-ati spune unei fetite daca aceasta v-ar spune: "Cand voi fi mare vreau sa fiu Valentina Pelinel"?

Daca o fetita mi-ar spune ca vrea sa fie Valentina Pelinel cand se face mare, as sfatui-o sa ia ce e mai bun de la Valentina Pelinel, dar si de la mama ei si de la alte persoane pe care le admira. Pentru ca fiecare dintre noi suntem diferiti, cu bune si cu rele si nicio persoane nu va fi niciodata fix la fel ca alta.

Persoanele ne pot inspira, dar nu sfatuiesc pe nimeni sa copieze pe nimeni, ci sa fie original, pentru ca fiecare dintre noi e unic, cu bune si cu rele.

Cu ce personaj din istorie credeti ca semanati? Dar de film?

Fiecare femeie schimba istoria in felul ei. Ma inspira stilul lui Deneuve (Catherine Deneuve - n.red.). Talentul lui Monroe (Marilyn Monroe - n.red.) si frumusetea lui Hayworth (Rita Hayworth - n.red.).

Cine v-a fost cel mai mult alaturi in perioada divortului?

Alaturi in perioada divortului mi-a fost familia si am si cativa prieteni pentru care as baga mana in foc ca imi vor fi mereu alaturi in orice conditii. Indiferent cat esti de puternic - si eu ma consider o persoana foarte puternica psihic - nu poti sa treci singur prin viata, ai nevoie de suportul macar al inca unei persoane.

Ce v-a deranjat cel mai mult la presa din Romania in aceasta perioada?

M-am educat sa nu ma deranjeze chiar si cand in presa apar articole neadevarate pentru mine si, mai mult decat atat, nu am comentat zvonurile aparute despre mine; este un joc in care nu vreau sa intru, nu e jocul meu si nu imi place sa joc pe muzica nimanui.

Asa ca si daca imi sunt puse cuvinte in gura cu ghilimele, am ales sa ignor si sa imi vad de viata. Cum am mai spus, in universul meu e liniste, e frumos, e energie pozitiva si raman la fel de discreta ca pana acum in privinta vietii mele private. Orice are un rol in viata si din faptul ca uneori am fost judecata, am invatat ceva, sa nu mai judec.

Am citit in presa din Romania ca nu duceti lipsa de admiratori. Va simtiti pregatita pentru o noua relatie?

Admiratori? Oricine are admiratori, mai multi sau mai putini, de la caz la caz.

Nu iti aduce anul ce iti aduce clipa. Invat din trecut, traiesc in prezent si sunt extaziata pentru ce imi rezerva viitorul.

Bun sau rau, nu primesti in viata mai mult decat poti sa duci, ceea ce inseamna ca esti pregatit, doar trebuie sa constientizezi asta; atata timp cat nu te lasi batut in momente grele si te bucuri de tot ce ti se intampla frumos, nu ai cum sa nu apreciezi cat de frumoasa e viata.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei se încinge. Gabriela Firea îl trimite pe Cristian Popescu Piedone înapoi la sectorul 5. Ea a a declarat vineri, 26 aprilie, că "ar fi o normalitate"...
#Valentina Pelinel divort, #Valentina Pelinel bijuterii, #Valentina Pelinel colier, #Valentina Pelinel CRistian Boureanu , #vedete romanesti