Vasile Seicaru declara razboi televiziunilor - ce l-a nemultumit pe artist

Luni, 06 Ianuarie 2014, ora 10:55
2920 citiri
Vasile Seicaru declara razboi televiziunilor - ce l-a nemultumit pe artist
Foto: iConcert

Vasile Seicaru a avut parte de o dezamagire chiar la inceputul anului 2014, drept pentru care a anuntat ca este foarte suparat pe televiziunile romanesti.

"Sa-mi fie invatatura de minte! Nu am de gand sa ma mai duc niciodata, in orice conditii, la vreo televiziune! O sa ma duc cu contract ferm, sa nu-si mai bata nimeni joc de mine si de cantecele mele sau sa scorneasca aiurea nu stiu ce lucruri din viata si activitatea mea", a scris Vasile Seicaru pe blogul personal.

Artistul este nemultumit din cauza faptului ca a fost invitat in mai multe emisiuni, dar, cand venit momentul sa cante, peste vocea sa a intrat genericul.

"Si apoi, e a nu stiu cata oara cand realizatorii isi trag genericul de final peste mine, peste cantecele mele, si-mi taie, pana la final, cantecul la jumatate!", a continuat el.

Vasile Seicaru precizeaza ca cea mai mare suparare i-a fost cauzata in timpul unei emisiuni de la TVR 2.

"Eu, in ultima vreme, nu ma prea omor dupa TV, si asta se stie! Ma duc foarte rar! De acum inainte nu voi mai calca pe acolo oricum si in orice conditii! Vom face un contract clar, la obiect, si, daca nu se va respecta, ii voi da in judecata!", a mai spus cantaretul.

El a adus in discutie si un caz mai vechi, care are legatura cu TVR, din vara lui 2013.

"Asta vara, la o alta emisiune, la mare, la Mamaia, tot cu TVR, am stabilit cu realizatorii ca vin cu o singura conditie: daca o sa cant doua piese! Mi s-a promis ca doua cantece va canta de fapt toata lumea! Zis si facut, numai ca, pana la sfarsit, mie si lui Marius Batu ne-a fost taiat cate un cantec!", a mentionat Seicaru.

Artistul considera ca ceea ce s-a intamplat este o lipsa de respect si cere televiziunilor sa nu il mai invite daca nu au de gand sa il lase sa cante.

"Eu stiu ca nu pot fi iubit de toata lumea, dar daca nu esti de acord cu mine, cu cantecele mele, daca nu ma agreezi, nu ma chema! Dar daca tot ma chemi, respecta-ma!", a incheiat Seicaru.

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Vasile Seicaru televiziuni, #Vasile Seicaru scandal televiziuni, #Vasile Seicaru cantece, #Vasile Seicaru folk , #vedete romanesti