Vedeta pradata in propria casa: Am primit dovada ca Doamna ne fura fara pic de rusine!

Vineri, 07 Martie 2014, ora 20:30
4101 citiri
Vedeta pradata in propria casa: Am primit dovada ca Doamna ne fura fara pic de rusine!
Foto: Cabral.ro

Cabral si sotia sa se afla intr-o situatie delicata. Dupa ce cuplul a observat ca i-au disparut cateva sute de lei, afland, in final, si cine se face vinovat, are o mare dilema: cum sa procedeze cu hotul, identificat in persoana menajerei, surprinsa asupra faptului de o camera de luat vederi.

Cabral explica pe blogul sau ca, desi el si sotia nu tin bani sau obiecte de valoare in casa - un hot care ar intra neavand cu ce sa plece in afara de "doua plasme vechi, un desktop, farfurii si vreo 28 de lumanari" -, s-a intamplat sa aiba acasa, intr-un dulap, suma de 720 de lei, "bani pusi de noi deoparte pentru un caz umanitar".

"Saptamana trecuta au disparut primii bani din casa"

"Si aici a inceput totul: saptamana trecuta au disparut primii bani din casa", scrie Cabral pe blog, mentionand ca el si sotia sa au o menajera.

Vedeta povesteste ca a discutat cu sotia sa, ajungand, in cele din urma, la concluzia ca nu au numarat bine banii, atunci cand i-au pus la pastrat. Au completat suma, pana la 720 de lei, si si-au vazut de viata. Peste numai doua zile, o suta de lei disparuse din nou. "Atunci ne-am gandit daca nu Doamna...", scrie Cabral pe blog, referindu-se la menajera.

A fost momentul in care au decis sa afle adevarul. Au ascuns o camera de luat vederi in casa (foto) si au sperat ca nu vor vedea nimic incriminator la adresa sa.

"Azi, Doamna in cauza a venit din nou la noi, sa calce. Nu avea treaba in zona camerei unde erau banii, nu avea de ce sa intre acolo. Iar in dulapul respectiv... nici atat! Am lasat-o singura vreo 35 de minute. Cand am ajuns acasa, am verificat camerele. Imediat dupa ce-am iesit din casa s-a infipt direct in bani", continua Cabral.

Dilema in care se afla Cabral si sotia sa in acest moment este lesne de inteles: "Intrebarea mea este simpla... ce sa facem? Nu stim ce sa facem. Si nu recuperarea banilor ne intereseaza, daca Dumnezeu a vrut sa ramanem fara cateva sute de lei... o sa muncim si sa le facem la loc, nu-i vreo drama. (...)

Daca mergem la Politie cu dovezile pe care le avem si cu martorii care erau in casa nu cred ca scapa. Si nu ne gandim la ea, ci ne gandim la copiii ei, care n-au nicio vina. Daca o lasam asa, ne gandim ca ea va fura in continuare de la altii. Si nici asa nu-i bine, corect ar fi sa ii protejam cumva".

Lucrurile sunt si mai complicate daca se ia in considerare faptul ca femeia a fost tratata ca un prieten: "Ne-am purtat cu Doamna in cauza asa cum ne purtam cu toti cei cu care lucram, ca prieteni. M-a rugat sa-i caut un loc de munca mai bun sotului si m-am pus pe telefoane imediat, sa-i gasim omului un locsor.

Andreea a auzit ca are o fata adolescenta si-atunci si-a organizat hainele si i-a facut un pachet mare cu fel-de-fel de hainute. Ne-am purtat asa cum ne dorim si de la altii sa se poarte cu noi".

Indiferent de decizia pe care o vor lua, adevarul ramane crud: "Am primit dovada ca Doamna ne fura fara pic de rusine", incheie vedeta pe blog.

A.S.

Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#Cabral furat menajera, #Cabral bani furati menajera casa, #Cabral hot menajera, #Cabral bani menajera furt, #Cabral menajera camera luat vederi , #vedete romanesti