Vedeta saptamanii: Ce nu stiai despre Mihai Traistariu

Luni, 01 August 2011, ora 08:44
4206 citiri
Vedeta saptamanii: Ce nu stiai despre Mihai Traistariu
Foto: Arhiva

Cand ne uitam la persoanele publice de la noi le admiram sau le criticam, dupa caz, si uneori ajungem sa ne intrebam oare ce secrete sau lucruri ascund de noi. Saptamana aceasta am stat de vorba cu Mihai Traistariu si am aflat detalii interesante despre el.

"Nu stie nimeni ca eu ar trebui sa fiu profesor de matematica. Am facut Facultatea de Matematica si Informatica si daca nu as fi ajuns cantaret, in mod sigur eram prof de mate, ca si sor-mea, care a facut tot matematica. Am luat zece la Bac la matematica", ne-a declarat cantaretul.

Mihai ne-a povestit si o intamplare amuzanta de cand avea 18 ani si si-a sarbatorit ziua de nastere pentru prima data cu prietenii, dar a facut-o intr-un mod aparte: i-a cinstit cu ciorba de burta, dupa ce a strans bani la colindat.

"Pana la 18 ani nu mi-am facut niciodata ziua de nastere. Parintii mei erau saraci, eram patru frati..nu neaparat saraci, dar fiind multi in familie nu a avut timp sa se preocupe de asta, nici nu am regretat asta. Prima data cand mi-am luat eu in dinti soarta a fost la 18 ani, cand singurel mi-am strans bani din timp cand am fost cu colindul in clasa a XI-a. Mi-am pus bani deoparte ca sa imi fac ziua. Mi-am invitat tot prietenii la restaurant si le-am dat ciorba de burta. Nu stiu ce a fost in capul meu, cred ca radeau de mine, dar asa am simtit eu nevoia sa ii hranesc cumva. In loc sa le dau un suc sau o bere, le-am dat sa manance", s-a amuzat artistul amintindu-si.

Desi te-ai putea gandi ca vedetele noatre urmaresc cu atentie emisiunile mondene, nu este chiar asa. Cantaretul prefera sa se uite la Discovery. "Emisiunile mondene nu le mai inghit deloc. Nu ma uit. Sunt epuizat. Sunt banale, aceleasi injuraturi, ma plictisesc rau", a mai spus artistul, mentionand ca s-a invatat sa schimbe postul tv ca sa nu le mai faca audienta.

Mihai Traistariu ne-a mai declarat ca atunci cand era mic visa sa ajunga cosmonaut si chiar se pregatea intens pentru asta.

"Am vrut sa ajung cosmonaut in clasa a VIII-a. Faceam cursuri, ma preocupam, voiam sa ajung in cosmos. Eram obsedat de planete, de OZN-uri, de extraterestii", ne-a spus Mihai, care ne-a marturisit si ca a facut zece ani de pian.

Mihai ne-a mai spus ca la un moment dat a vrut sa fie actor.

"In clasa a XI-a am facut cursuri de actorie - regie. Am jucat si intr-o piesa de teatru si am luat un premiu pentru debut. Voiam sa fac actorie si sa dau la teatru. Subit in clasa a XII_a mi s-au schimbat gandurile si am dat la Matematica Informatica in Iasi si acolo am inceput sa particip la concursuri de muzica si acolo am vazut ca ma laudau. Ma lauda Moculescu...Fugaru, Dumnezeu sa il ierte", isi aminteste cantaretul.

Compozitorul Horia Moculescu a stiut de cand l-a vazut ca va avea o cariera frumoasa in muzica usoara romaneasca si chiar a declarat presei acest lucru.

"Primul articol despre mine a fost in Ecran Magazin din Brasov. Am aparut pe prima pagina. Mersesem la un festival la Focsani, am luat trofeul si ii luasera interviu lui Moculescu iar acesta a zis: 'Baiatul asta din Piatra Neamt, Mihai Traistariu, va avea un viitor sigur in muzica usoara romaneasca'. Si dupa doi-trei ani deja eram cu Valahia", a mai declarat Mihai.

El a mai spus ca s-a intalnit cu Costi Ionita cand a mers sa participe la Festivalul de la Mamaia. Cei doi s-au intalnit la repetitii, iar Costi Ionit i-a propus sa infiinteze Vahalia. Si asa a aparut trupa care a scos hituri dupa hituri, printre care "Banii si fetele", "La mare la soare" sau "Banana.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Mihai Traistariu cantaret, #Mihai Traistariu , #vedete romanesti