Vedete autohtone care stiu sa-si vanda imaginea - Sondaj Ziare.com

Marti, 22 Februarie 2011, ora 14:25
4269 citiri
Vedete autohtone care stiu sa-si vanda imaginea - Sondaj Ziare.com
Foto: montaj Ziare.com

Presa le ridica, presa le coboara. Cam asa spun vedetele atunci cand au parte de succes, dar si atunci cand sunt implicate in diferite scandaluri. Un lucru este cert: chiar si un scandal reprezinta reclama, putand creste "pretul" vedetelor. Va provocam sa ne raspundeti care este vedeta care stie sa isi vanda imaginea cel mai bine.

Deja ne-am obisnuit cu totii cu succesul Innei. De multe ori s-a spus ca acesta se datoreaza si echipai manageriale, care stie cand si cum sa o promoveze pe frumoasa bruneta. Chiar si asa, nu poate fi trecut cu vederea faptul ca Inna a castigat Discul de Aur in Olanda, pentru vanzarile albumului "Hot".

O alta vedeta care a stiut sa isi promoveze intotdeauna imaginea, dar si sa aiba grija de aceasta, este Andra. Artista a impresionat publicul datorita vocii sale, dar a ajuns in topul artistelor preferate de romani si datorita faptului ca mereu a stat departe de scandaluri si presa a scris numai lucruri bune despre ea.

In plus, publicitate i-au adus si cele doua emisiuni prezentate de ea, O-la-la si Romanii au talent, care au facut-o omniprezenta la TV.

Pe CRBL toata lumea il stie din formatia Simplu, insa de cand a inceput sa realizeze reclame pentru o companie de telefonie mobila, imaginea sa a avut de castigat.

Bianca Dragusanu face parte din "grupul" asistentelor TV care stiu cum sa isi vanda imaginea, iar asistenta lui Dan Capatos nu o face ieftin. Fosta iubita a lui Botezatu, statut care i-a adus mare parte din publicitate, ocupa primul loc in topul celor mai bine platite asistente TV. In plus, este si unul dintre cele mai apreciate modele de pe piata autohtona.

Asa cum spuneam mai devreme, chiar si scadalurile vand, iar Mihai Traistariu stie foarte bine acest lucru. Mihai a avut foarte mult de castigat pentru ca a reprezentat Romania la concursul Eurovision, dar si din scandalul in care a fost implicat alaturi de cantareata Maria Ciobanu.

Pornind de jos, Monica Columbeanu a ajuns in putin timp sa fie una dintre cele mai bine platite vedete. La un moment dat chiar a fost implicata intr-un scandal dupa ce i-a cerut lui Dan Capatos 3.000 de euro ca sa apara la el in emisiune, fara ca acesta sa fie insa singurul.

Mihai Bendeac se numara printre vedetele care stiu cum sa isi vanda imaginea, drept pentru care aproape fiecare postare de pe blogul personal ajunge subiect de presa.

O actrita foarte apreciata, dar care nu apare foarte des in presa ca fiind implicata in scandaluri, este Maria Dinulescu. Talentul si seriozitatea au facut-o pe Maria sa ajunga una dintre cele mai bune actrite romanesti si este abia la inceput de drum. E drept ca, la un moment dat, ea a povestit ceva detalii despre relatia cu Poponet, detalii extrem de gustate de tabloide.

Tot pentru seriozitate si talent este apreciat si Smiley. Pe langa muzica, el a aparut insa si in cateva reclame, chiar dansand in scopuri caritabile, pe cifre de audienta deloc de neglijat.

Un alt artist tanar, care s-a facut remarcat si a ajuns sa fie foarte apreciat de public este si Alex Velea. Un plus de imagine pentru Alex a fost si faptul ca a participat la una dintre editiile emisiunii "Dansez pentru tine".

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#vedete romanesti, #vedete din Romania , #vedete romanesti