Vedete cuprinse de spiritul Craciunului (Galerie foto)

Joi, 25 Decembrie 2014, ora 10:05
6544 citiri
Vedete cuprinse de spiritul Craciunului (Galerie foto)
Foto: Facebook

A venit Craciunul, iar vedetele din Romania au fost cuprinse de acum cateva zile de spiritul sarbatorilor si au umplut retetele de socializare cu fotografii realizate langa brazi, prin magazine cu decoratiuni sau pur si simplu in locurile pe unde au trecut spirirusii lui Mos Craciun.

Catalin Maruta a facut o poza de exceptie langa spiridusul David, iar in spatele lor sta falnic un brad care il asteapta linistit pe Mos Craciun.

Si sotia prezentatorului TV, Andra, a "imbratisat" un brad, dar nu acelasi ca partenerul sau de viata si fiul sau, ci altul, ceva mai putin incarcat de decoratiuni.

De ce impodobim bradul si legenda lui Mos Craciun, un om extrem de crud si violent

Andreea Ibacka le-a aratat prietenilor virtuali cat de fericita era in momentul in care impodobea bradul. Sptia lui Cabral Ibacka tocmai punea in pom un glob alb in clipa in care a fost surprinsa in fotografie.

Ilinca Vandici nu numai ca ne arata cat de frumos este bradul sau de Craciun, ci ne invita si la o bucata de cozonac. Mai trebuie un pahar de lapte si il poate astepta linistita pe Mos Craciun.

Anamaria Prodan, despre sarbatorile petrecute la Dabuleni Interviu

Anamaria Prodan nu a facut poza langa pom, dar tot le-a aratat locul magic in care Mos Craciun a lasat, ei si familiei sale, darurile in noaptea de Ajun.

Nu toti copiii se bucura cand il vad pe Mos Craciun (Galerie foto)

Cantareata Elena Gheorghe si-a pus in picioare botoseii de sarbatori si a inceput sa se pregateasca pentru Craciun inca de acum o saptamana. Cum altfel daca nu prin impodobirea frumosului brad. Totusi, artista nu a uitat sa aleaga o tinuta in care este foarte sexy.

Roxana Ciuhulescu si fetita sa, Ana Cleopatra, nu s-au intalnit doar cu celebrul ren Rudolph, ci chiar cu Mos Craciun. Cine nu ar vrea sa fie in locul lor, nu?

Peste hotare, de Craciun? Afla traditiile si meniul de sarbatoare din Berlin, Amsterdam si Atena

In atmosfera sarbatorilor au intrat de ceva vreme si Giulia Anghelescu, alaturi de sotul sau, Vlad Huidu, si fetita lor, Antonia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#vedete Romania brazi Craciun, #vedete Romania spirit Craciun, #vedete Romania Craciun , #vedete romanesti