Vedetele autohtone la plaja - cum arata in costume de baie (Galerie foto)

Miercuri, 07 August 2013, ora 07:30
18320 citiri
Vedetele autohtone la plaja - cum arata in costume de baie (Galerie foto)
Foto: Facebook

"Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place" este o vorba romaneasca pe care o folosim de fiecare data cand vedem o persoana frumoasa sau o vedeta care arata foarte bine. Si cum vara toata lumea isi etaleaza corpul la plaja, vedetele noastre nu au facut exceptie.

Anna Lesko isi invita fanii de pe Facebook sa o insoteasca in apa, insa numai la plaja nu se pot gandi cei care o vad pe cantareata cum arata in costumul de baie.

Este adevarat ca peisajul este extraordinar si plaja neteda ca in palma, dar retina tuturor este bucurata de artista. De obicei, ne obisnuise cu tinutele sale iesite din comun si incarcate de accesorii, insa cum a venit vara si cantareata a renuntat la haine.

O mare iubitoare a marii este Andreea Banica. Cum prinde putin timp, cantareata isi face aparitia pe plaja, spre deliciul celor care o intalnesc. Fericirea este si mai mare pentru ea atunci cand descopera "un colt de plaja 'neatins'", dupa cum a scris pe Facebook.

Plaja este printre putinele locuri unde vedetele nu merg machiate si nu se ascund de aparatul de fotografiat.

Andreea Mantea a profitat de concediu si a mers la o prietena in Costa Rica. Prezentatoarea TV se bucura de vremea buna si sta la plaja, dar face si miscare. Ea a scris pe o retea de socializare ca a mers 15 kilometri pe jos si ca a slabit.

Mergand pe plaja o poti intalni oricand pe Corina, plina de energie si mereu cu zambetul pe buze. Numai privind fotografia sa ai senzatia de libertate.

Atunci cand o vezi balacindu-se in apa marii aproape ca iti vine sa lasi totul balta la birou si sa dai si o fuga pana pe litoral.

Si Dana Nalbaru iubeste mare, iar de cand prezinta cu Florin Grozea si Mihai Sturzu emisiunea "Vara pe Val" este mai tot timpul pe litoral.

Desi ii place plaja, Wanda nu este o mare iubitoare a apei. Ea a avut parte de un incident in copilarie, cand era aproape de inec, si de atunci a ramas cu aceasta sensibilitate.

Parasim putin plaja si mergem la piscina, unde o putem admira pe Delia. Jurata de la X Factor are un look fresh si vesel chiar si aici.

Ceva mai departe de ochii curiosilor si-a etalat costumul de baie Dana Rogoz. "Un dus (cam prea) rece in curtea casei mele", a scris ea pe blog.

Ultima, dar nu cea din urma este Madalina Ghenea, care isi incanta fanii de pe Facebook cu o fotografie realizata intr-o locatie exceptionala. Iubita lui Gerard Butler a fost fotografiata in timp ce sarea in apa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
#vedete costume baie, #vedete costume baie plaja, #Andreea Banica plaja, #Corina plaja, #Delia plaja, #Madalina Ghenea costum baie , #vedete romanesti
Comentarii
Poza copilul
copilul
rank 1
astea E vedetele noastre ? Vai de mama noastra,ca nasol ajunseram !