Vedetele, despre sfarsitul lumii: Abia astept. As rade in hohote

Marti, 27 Martie 2012, ora 08:39
3052 citiri
Vedetele, despre sfarsitul lumii: Abia astept. As rade in hohote
Foto: zazzle.com

Toata lumea se gandeste fie cu teama, fie cu amuzament la data de 21 decembrie 2012, ziua in care se spune ca vine sfarsitul lumii. Stim cu totii ce parere au specialistii despre aceasta predictie. Ziare.com a stat de vorba cu mai multe persoane publice pentru a le afla parerea, dar si ce ar face ele daca ar afla ca peste 24 de ore lumea nu va mai exista.

De departe cea mai interesanta discutie a fost cea cu actorul Florin Zamfirescu, care abia asteapta sfarsitul lumii pentru ca, spune el, este singurul lucru care ne poate salva.

"Abia astept. Daaaa. Cred ca pe noi numai un asteroid ne poate salva. Traim in lumea asta inraita si disperata, incat sper din tot sufletul ca pe 21 decembrie sa vina un asteroid. O spun cu toata gura, fara niciun fel de retinere", ne-a spus actorul.

Si daca va intrebati ce ar face el daca ar afla ca maine lumea nu ar mai exista, aflati ca este printre putinii oameni sau poate chiar singurul care... ar rade. Da, ar rade!

"Mi-as cumpara probabil o sticla de whiskey, ca mi-ar fi mai usor"

"Ma apuc sa rad in hohote - daca s-ar putea la un post de televiziune - de toti prostii din tara si din lume, care cred ca pot stapani Pamantul, pot crea Guvern unic mondial, pot sa isi bata joc de tot ce ne-a dat Dumnezeu. In hohote as rade. Mie nu imi e frica de noapte. Mi-as cumpara probabil o sticla de whiskey, ca mi-ar fi mai usor. As folosi-o dupa reteta lui Basescu, cu cuburile de gheata care sa pluteasca", a continuat Florin Zamfirescu.

Pe de alta parte, Marcel Pavel ne-a spus ca nu crede in predictiile de acest gen si nici nu isi doreste sa se adevereasca. In plus, "chiar daca cineva ne-ar spune ca ar fi sigur pe el, nu e Dumnezeu sa spuna ca se sfarseste lumea. Nimeni nu e mai presus de Dumnezeu. Numai el alege", a completat cantaretul.

Nici Marcel Pavel nu ar face nimic deosebit daca ar afla intr-o zi ca lumea se va sfarsi in putin timp.

"Daca as afla inainte cu 24 de ore, nu stiu cum as reactiona. Mi-as petrece clipele in cel mai frumos mod, dar am speranta sa nu se intample asta niciodata", a subliniat artistul.

Amuzat de intrebarea noastra a fost si Ovidiu Lipan Tandarica, care ne-a marturisit ca pe aceea data va fi la Paris, iar pe 24 va petrece Craciunul "ca acum 30 de ani".

"Nu cred ca se sfarseste asa de usor. Nu cred eu ca ne lasa asa de usor", a completat tobosarul.

Muzicianul ar asteapta zambind o "ultima zi a lumii". "M-as pregati pentru lumea cealalta. E foarte bine. M-as trezi poimaine si as lua-o de la capat. Nu putem sa percepem asa ceva. Stirile merg mai departe. Cutremur, apocalipsa, sfarsitul lumii si, la ora 20:00, o sa fim in emisiunea lui Dan Negru cu blondele", a declarat amuzat Tandarica.

Am discutat si cu Mihai Constantinescu despre acest subiect. Cantaretul spune sigur pe el ca nu se pune problema sfarsitului lumii, ci poate vor fi niste explozii solare puternice.

"Poate vor fi niste explozii solare mai serioase"

"In primul rand nu se pune problema de sfarsitul lumii. Se pune problema de cu totul si cu totul alte lucruri care se vorbesc in diverse medii, care se discuta: incheierea unui ciclu solar de 5.000 de ani. Problema este mult mai complexa. Nu vine niciun sfarsit al lumii. Sau poate vor fi niste explozii solare mai serioase, care vor afecta foarte tare sistemul de comunicatii", ne-a spus cantaretul.

El nu ar face nimic daca ar afla ca vine sfarsitul lumii peste o zi. "Este o chestiune care, daca e sa vina, vine, daca e sa nu vina, nu vine. Scurt. Oamenii, daca se impacienteaza, o fac degeaba. Suntem prea mici vizavi de fortele naturii sau vizavi de alte forte care sunt dincolo de noi si peste noi", a conchis Mihai Constantinescu.

Sunt si persoane care nu s-au gandit la acest lucru. Printre ele se numara si solistul trupei Voltaj. Calin Goia nu s-a gandit niciodata ce ar face in ultimele 24 de ore din viata si nici nu a luat in serios predictia potrivit careia, pe 21 decembrie, anul acesta, va fi sfarsitul lumii.

Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
#sfarsitul lumii 2012, #vedete sfarsitul lumii 2012, #sfarsitul lumii decembrie 2012 , #vedete romanesti