Vedetele sar in ajutorul ranitilor in accidentul din Muntenegru

Miercuri, 26 Iunie 2013, ora 21:09
1706 citiri
Vedetele sar in ajutorul ranitilor in accidentul din Muntenegru
Foto: Realitatea TV

Mai multe persoane publice au anuntat, miercuri, ca vor merge sa doneze sange pentru romanii raniti in urma accidentului de duminica din Muntenegru.

Vedetele au postat si impartit pe Facebook un mesaj prin care cer oamenilor sa le urmeze gestul.

"Maine dimineata (joi - n.red.), intre orele 10:00 si 11:00, cei dintre voi care doresc sa doneze sange alaturi de noi sunt asteptati la Institutul National de Transfuzie Sanguina din str. Constantin Caracas, nr 2-8. (...) Este un moment in care trebuie sa invatam ca solidaritatea ne face mai puternici", este masajul impartit de acestia.

Printre cei care si-au anuntat prezenta se numara Victoria Blochina, Marian Vasilescu, Andrei Duban, George Stanca, Mihai Mitoseru, Xonia, Loredana Ciubotaru si Mara Banica.

Cum au reactionat vedetele la aflarea vestii

Alte vedete au transmis pe Facebook ca sunt alaturi de victimele tragicului accident.

"Ziua Drapelului National este si zi de doliu national pentru victimele tragicului accident din Muntenegru. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe cei care si-au pierdut viata in acest cumplit accident, condoleate familiilor indurerate si multa sanatate si putere celor raniti, aflati in spitale!", a scris Stefan Banica pe Facebook.

Aurelian Temisan a inlocuit poza de profil cu una complet neagra. "In semn de respect pentru cei ce si-au pierdut dreptul la viata in accidentul din Muntenegru. DUMNEZEU sa-i odihneasca!!!", a notat el.

Mircea Solcanu considera ca autoritatile romane ar trebui sa isi arate recunostiinta fata de ceea ce au facut muntenegrenii pentru raniti.

"Ma gandesc ca un gest normal este ca Guvernul sa trimita o statuie, sa amenajeze un parc sau sa amenajeze o sectie intr-un spital din Muntenegru, macar un gest de multumire pentru un popor mic, dar plin de intelesuri", a spus realizatorul tv.

Tragedia din Muntenegru: Corlatean: Reactia autoritatilor romane a fost rapida in conditiile date

18 romani au murit duminica in urma unui tragic accident rutier ce a avut loc in Muntenegru. Acestia se aflau intr-un autocar cu 47 de pasageri. Soferul a pierdut controlul volanului la iesirea dintr-un tunel, a rupt balustrada de la marginea soselei si s-a prabusit intr-o prapastie de 40 de metri.

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#vedete accident Muntenegru, #donare sange accident Muntenegru, #vedete donare sange Muntenegru, #romani donare sange Muntenegru, #romani accident Muntenegru , #vedete romanesti