Vedetele si pataniile lor in bucatarie: Ard mereu oala in care fac mamaliga!

Miercuri, 09 Iulie 2014, ora 17:41
1913 citiri
Vedetele si pataniile lor in bucatarie: Ard mereu oala in care fac mamaliga!
Foto: Antena 1

Ca mai toate femeile care petrec ceva timp si in bucatarie, si vedetele au patanii fel de fel. Jojo, Gina Pistol, Anca Lungu si Alina Puscas sunt doar cateva dintre cele care au ce povesti la acest capitol.

Chef Sorin Bontea, despre bucataria romaneasca, cum gateste sotia si ce inseamna masa perfecta Interviu

Jojo este una dintre vedetele care au acceptat, cu ceva vreme in urma, provocarea de a gati in bucataria MasterChef, in vazul unei tari intregi. Pana la intalnirea cu cei trei chefi, care au migrat catre Antena 1, unde vor fi protagonistii show-ului culinar "Hell's Kitchen - Iadul Bucatarilor", Jojo marturiseste ca a incercat nenumarate retete in cuptorul propriu.

Esti as in bucatarie? Demonstreaza si castigi 80.000 de euro

"Am incercat de foarte multe ori reteta de moelleux au chocolat si am petrecut clipe terifiante in bucatarie, pentru ca trebuie respectat intocmai timpul pentru fiecare etapa de preparare. Am facut zeci de astfel de prajituri si aproape ca mi-am distrus cuptorul.

Nu mai spun ca, la un moment dat, am schimbat un singur ingredient, iar rezultatul a fost dezastruos", povesteste Jojo, conform unui comunicat remis Ziare.com.

Prima vedeta a parasit MasterChef - cu ce a fost prinsa pe picior gresit

O alta vedeta care a demonstrat ca nu e doar frumoasa, ci stie cu ce se "mananca" bucataria, este Gina Pistol. Aceasta are probleme la capitolul piper. "Mi s-a intamplat sa pun prea mult piper in mancare. Fierbinte fiind, nu-mi dadeam seama cat de piperata era. Am aflat abia dupa ce a inceput sa se raceasca.

Mancare n-am ars. In schimb, am ars un prosop cu care incercam sa iau o oala de pe foc. Prosopul ardea si eu tot ce puteam sa fac era sa ma uit la el cum arde si sa-mi spun: 'nenicaaaaa, arde ca-n filme!'", a spus modelul.

Cu Gina Pistol despre sarmale, Monet si nudul langa ceafa de porc - Interviu

Anca Lungu, prezentatoare a stirilor de seara, in weekend, la Antena 1, face parte din grupul exclusivist al gospodinelor fara incidente in bucatarie. N-a ars nimic, insa s-a ales cu un semn pe mana cand pregatea friptura de miel, de Paste, dupa ce a atins, din neatentie, cuptorul incins, dupa cum povestestea cea cunoscuta si sub numele de "Printesa Polonic".

Totusi, cu ani in urma, cand nu era stapana pe ea la acest capitol, i s-a intamplat sa arunce mai multe mancaruri pregatite de ea la gunoi.

Alina Puscas are ce povesti insa la acest capitol: "Ard mereu oala in care fac mamaliga. Nu a existat data sa fac mamaliga si sa nu o ard. Recunosc ca am la activ cateva aruncate, dar eu tot nu ma las. O sa fac mamaliga pana cand o sa-mi iasa!".

A.S.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#vedete gatit, #vedete cratita, #Gina Pistol gatit, #Jojo gatit, #Alina Puscas gatit, #Alina Puscas mamaliga, #chefi Antena 1 emisiune , #vedete romanesti