10 celebritati care nu cheltuiesc o avere in vacante (Galerie foto)

Joi, 22 Noiembrie 2012, ora 18:17
7617 citiri
10 celebritati care nu cheltuiesc o avere in vacante (Galerie foto)
Foto: Harper\'s Bazaar

Vedetele se bucura nu doar de faima si fani, ci si de onorarii colosale. Astfel, ne-am astepta ca si cheltuielile sa fie pe masura, mai ales atunci cand ne referim la costurile aferente vacantelor.

Cu toate astea, lucrurile nu stau chiar asa, daca ne uitam mai atent la topul realizat de Business Insider. Raportate la veniturile realizate, sumele repartizate pentru vacante nu sunt deloc atat de mari pe cat ne-am fi asteptat.

Surorile Kardashian

Un lucru e sigur, familia Kardashian stie sa isi vanda imaginea chiar daca, de multe ori, nu prea e mare lucru de aratat. Din reality show, prezentari si campanii publicitare, venitul lor se ridica la $65 milioane, ceea ce le-a permis sa plece in vacanta in Republica Dominicana. Au stat la Casa de Campo si au platit 22.575 de dolari, doar 0,03% din venitul lor anual.

Jessica Alba

Vara aceasta, Jessica Alba si familia ei au petrecut cateva zile pe Coasta Amalfi, in Italia. Au ales Santa Caterina Hotel, un vechi palat din secolul XIX, transformat in hotel de 5 stele. Cum venitul actritei in 2011 a fost de 9 milioane de dolari, iar pentru vacanta a scos din buzunar 57.770 de dolari, cele cateva zile de relaxare nu au costat-o decat 0,64% din venitul anual realizat.

Britney Spears

Cantareata impreuna cu cei doi fii ai sai si logodnicul si-au petrecut mini vacabta ce a inclus 4 iulie in Maui, Hawaii. Britney a ales Grand Wailea Hotel, un resort apartinand Waldorf Astoria, iar fiii ei s-au bucurat de activitatile acvatice de la piscina imensa a hotelului. Cum cantareata castiga 10 milioane de dolari, si-a permis sa dea pe aceasta mini vacanta 28.750 de dolari, adica 0,29% din venitul sau.

Ashton Kutcher si Mila Kunis

Cei doi indragostiti au fost vazuti vara aceasta in Bali, in Amanusa Resort sau "Insula linistita" asa cum i se mai spune. Vacanta in complexul de lux de la Oceanul Indian a costat 29.000 de dolari, adica 0,18% din venitul lui Kutcher, 16 milioane de dolari, el fiind in prezent cel mai bine platit actor din serialele TV, gratie aparitiilor in Doi Barbati si Jumatate.

Taylor Swift

Una dintre cele mai bogate cantarete americane, Taylor Swift si-a petrecut vara la resedinta fostului iubit, Conor Kennedy, de care intre timp s-a despartit. In semn de iubire, aceasta i-a daruit lui Conor o casa de vacanta in Hyannis Port, proprietate estimata la 4,9 milioane de dolari. Deranjul nu ar fi prea mare daca ne gandim ca Swift castiga 57 de milioane de dolari.

Jennifer Aniston si Justin Theroux

Cei doi indragostiti si-au petrecut vacanta in cel mai romantic oras din lume, Paris. Jennifer si Justin au fost cazati la The Ritz Hotel si au platit 53.500 de dolari. Venitul actritei se ridica la 28 de milioane de dolari, asa ca 0,19% din acesta doar pentru o vacanta nu i s-a parut cu siguranta prea mult.

Ellen DeGeneres

Prezentatoarea TV si sotia sa, actrita Portia DeRossi, au plecat intr-un sat pescaresc transformat intr-un complex turistic pe Riviera Italiana. In Portofino, cele doua au fost cazate la singurul hotel de 5 stele din zona, Excelsior Palace, si au dat pe vacanta 137.500 de dolari, adica 0,26 % din venitul de 53 de milioane al lui Ellen DeGeneres.

Miranda Kerr si Orlando Bloom

Cele doua vedete impreuna cu baietelul lor au plecat intr-o vacanta de vis in Bora Bora. S-au cazat la Four Seasons, care le oferea toate conditiile necesare, iar plajele cu nisip alb si laguna turcoaz se aflau la cativa pasi. In plus, se pare ca fericita familie s-a bucurat si de snorkelling, tratamente spa si bucataria polineziana. Totul a costat 29.500 dolari, in conditiile in care veniturile anuale ale cuplului se situeaza la circa 35 de milioane de dolari. Cu alte cuvinte au cheltuit numai 0,08% din acesta.

Rihanna

Rihanna si-a adunat prietenele si a inchirat un yaht de lux, in valoare de 330.000 de dolari. Calatoria pe Marea Mediterana si Riviera franceza a fost cu siguranta una plina de peripetii. Se estimeaza ca Rihanna castiga 53 de milioane de dolari, asa ca 0,57% din venit a costat-o aceasta vacanta.

Lauren Conrad

Vedeta a unui reality show si designer de moda, Lauren Conrad si noul ei prieten, William Tell, si-au petrecut vacanta in Cabo San Lucaz, Esperanza Resort. Cu facilitati de 5 stele, plaje private si cel mai bun spa din Mexic, Lauren a platit pentru vacanta 26.500 de dolari, adica 1,13% din cele 2 milioane de dolari castigate anual.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#vacante vedete costuri, #vacante celebritati pret, #vacante vedete preturi , #vedete straine