10 planuri dejucate de asasinare, care vizau celebritati (Galerie foto)

Joi, 25 Aprilie 2013, ora 19:06
5037 citiri
10 planuri dejucate de asasinare, care vizau celebritati (Galerie foto)
Foto: toptenz.net

Pe langa fani, recunoastere si beneficii materiale, celebritatea poate atrage si dezavantaje. De la admiratie la obsesie nu este decat un pas, asa ca nu de putine ori vedetele s-au confruntat cu situatii extreme.

Persoane obsedate de celebritati au pus la cale conspiratii elaborate pentru a le rani sau chiar ucide. Toptenz.net prezinta 10 astfel de povesti incredibile.

Mick Jagger

Pe toata durata turneului Altamont, siguranta trupei Rolling Stones a fost asigurata de motociclistii de la "Hell's Angels" (Ingerii Iadului). Dupa ce acestia au omorat in bataie un tanar prezent la unul dintre concerte, Mick Jagger a rupt colaborarea cu ei si nu a mai dorit ca numele lui sau al trupei sa fie asociat cu acestia.

Membrii gruparii, insa, au luat totul personal si au planificat asasinarea lui Jagger. Pentru a ajunge la casa starului, in Hamptons, membrii grupului au luat o barca, insa planul le-a fost dejucat de o furtuna.

Russell Crowe

Actorul se afla pe lista neagra a gruparii teroriste Al-Qaida in 2001, atunci cand aceasta planuia sa rapeasca americani celebri pentru a da lovitura de gratie Statelor Unite ale Americii. Desi originar din Noua Zeelanda, Crowe a intrat in vizorul teroristilor. La gala premiilor Oscar, acolo unde a si castigat premiul pentru cel mai bun actor in filmul "Gladiatorul", Russell Crowe a trebuit sa accepte prezenta tacita a agentilor FBI.

Shawn Johnson

Fosta gimnasta medaliata cu aur la olimpiada si concurenta la editia americana "Dancing with the stars", Shawn Johnson, a atras atentia unui obsedat, care a ticluit un plan minutios pentru a o intalni. Barbatul se afla acum in inchisoare, dupa ce a incercat sa forteze intrarea studioului de dans pentru a se apropia de Shawn.

Anchetatorii au gasit in masina barbatului un cutit, o pusca si o vesta anti-glont. Robert O'Ryan a sustinut ca el si Johnson sunt suflete pereche si ca planuia sa o ia de sotie. Nu a putut insa justifica prezenta obiectelor gasite in masina sa.

Jewel

Acum ceva vreme, Jewel era foarte populara, fapt ce a facut ca aceasta sa aiba o multime de fani, dar si neplaceri. Un barbat pe nume Michael Kozelka a facut tot posibilul sa ajunga la ferma ei din Texas, ajutat fiind de un caine si avand asupra lui un cutit. Atunci cand a fost retinut, el a sustinut ca Dumnezeu a fost cel care l-a indemnat sa faca un asemenea gest.

Ryan Seacrest

Moderatorul si producatorul unor emisiuni TV, Ryan Seacrest, a fost si el tinta unui obsedat care planuia sa il asasineze. Barbatul respectiv a incercat sa intre in sediul central E!, avand asupra lui un cutit. Cum Seacrest era amenintat de ceva timp, agentii de paza l-au retinut pe urmaritor, care a fost apoi condamnat la inchisoare.

Hilary Duff

La un moment dat, adolescentul rus Maxim Myaskovski a devenit obsedat de Hilary Duff si de iubitul acesteia, Joel Madden. Prins de anchetatori, tanarul a recunoscut ca planuia sa il omoare pe barbat si sa o rapeasca pe actrita, pe care sa o ucida ulterior, in cadrul unui eveniment public.

Michael Jackson

Moartea starului pop este invaluita chiar si astazi in numeroase teorii conspirationiste. Cu toate astea, CIA a facut publice unele informatii conform carora, in timpul vietii, Michael Jackson era urmarit si amenintat cu moartea de catre Frank Paul Jones, un barbat care il amenintase si pe George H.W. Bush.

Barbatul avea probleme psihice si credea ca este casatorit cu Janet Jackson. Barbatul a trimis o scrisoare in care detalia cum va omori mai multi oameni in cadrul unui concert, printre care si Michael Jackson.

Miley Cyrus

In 2008, un adolescent in varsta de 16 ani a elaborat un plan nebunesc pentru a o omori pe Miley Cyrus. Baiatul voia sa deturneze un avion, care sa se prabuseasca apoi in zona in care concerta vedeta. Si-a luat planurile in serios, avand orarul de zbor, franghii si banda adeziva, insa a omis faptul ca zborul sau era programat cu 4-5 zile inainte de concert.

Justin Bieber

Bieber, care seamana destul de mult cu actrita Maggie Grace, a fost acum cateva luni tinta unui plan diabolic. Un detinut din Mexic, Dana Martin, asociat cu un nepot, planuia sa il rapeasca, sa il castreze si sa il omoare pe cantaret.

Steve McQueen

Actorul american a starnit furia si atentia sectei criminale Familia Manson. Complotul pentru uciderea actorului a dus la asasinarea a 5 persoane, printre care actrita Sharon Tate si Jay Sebring.

McQueen nu a ramas prea mult la acea petrecere fatidica din Beverly Hills, decizie ce l-a salvat de la moarte. De atunci pana in ziua decesului sau, in noiembrie 1980, McQueen a purtat in permanenta o arma.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#vedete amenintare moarte, #vedete amenintare rapire, #celebritati comploturi, #celebritati tentative asasinat , #vedete straine