2013, anul marilor despartiri - vezi ce vedete si-au spus adio (Galerie foto)

Sambata, 07 Decembrie 2013, ora 15:09
3767 citiri
2013, anul marilor despartiri - vezi ce vedete si-au spus adio (Galerie foto)

Se apropie sfarsitul anului, moment potrivit pentru bilanturi. De data aceasta, iata unul mai putin placut: despartirile din lumea celebritatilor, care au marcat anul 2013.

Printre cei care si-au lasat fara cuvinte publicul atunci cand au anuntat ca se despart se regasesc actorii Monica Bellucci si Vincent Cassel. Dupa 18 ani de viata comuna (din care 14 de mariaj) si doua fetite incantatoare, cei doi au ales sa mearga pe drumuri separate, potrivit Voici.

"Intre noi va fi mereu dragoste, chiar daca vietile noastre ne-au indepartat unul de celalalt", a declarat dupa anuntarea divortului Monica Bellucci. Actrita a explicat prin cuvinte frumos alese ca proiectele profesionale i-au tinut mult prea des despartiti, viata de familie avand astfel de suferit.

Surprinzatoare a fost si "pauza" pe care actorii Michael Douglas si Catherine Zeta Jones au luat-o dupa 14 ani de casnicie. In situatia lor, insa, divortul a fost amanat, actorul de 66 de ani declarand ca spera intr-o reluare a vietii de cuplu cu mai tanara Catherine Zeta Jones, in varsta de 44 de ani.

In ceea ce ii priveste pe Miley Cyrus si Liam Hemsworth, acestia au luat decizia finala in 2013. Dupa o serie de despartiri si impacari, tanarul actor, deceptionat de purtarea tot mai libertina si provocatoare a fostei Hannah Montana, a rupt logodna. "Ma simt mai bine acum", a declarat cu sinceritate Liam Hemsworth intr-un interviu, dupa destramarea cuplului.

Dupa numai trei ani de casnicie, actorul Orlando Bloom si manechinul Miranda Kerr au anuntat o separare amiabila, insa trista, deoarece la mijloc este un baietel de doi ani. "Pentru binele fiului nostru, ne vom sprijini unul pe altul", a declarat actorul britanic.

Nici longevivul cuplu format din Richard Gere, in varsta de 64 de ani, si Carey Lowell, 52 de ani, nu a trecut testul anului 2013. Acestia au decis sa urmeze drumuri separate, dupa 18 ani de viata comuna si 11 de mariaj, stilurile de viata tot mai diferite instraindu-i. Astfel, in timp ce Richard Gere prefera o viata retrasa, Carey Lowell apreciaza mondenitatile si un stil de viata activ.

Anul 2013 i-a adus si venerabilului Clint Eastwood experienta celui de-al doilea divort din viata sa. Dupa o casnicie de 17 ani, actorul de 83 de ani s-a despartit de jurnalista Dina Ruiz. Presa a scris ca neintelegerile din cuplu au izbucnit de anul trecut, cand Dina a lansat un reality show de televiziune despre familia lor, lucru pe care Clint Eastwood l-a detestat.

O alta despartire, de data aceasta mai putin suprinzatoare: George Clooney si Stacy Keibler. "Cel mai sexy burlac" de la Hollywood a fugit si de data aceasta de casatorie, preferand sa puna capat unei relatii de doi ani, pentru a-i lasa tinerei Stacy sansa de a-si intemeia o familie, asa cum aceasta isi dorea - au marturisit apropiati ai cuplului.

Desi pare indepartata, despartirea dintre Britney Spears si Jason Trawick, fostul sau impresar, s-a petrecut tot in 2013. Logodnici timp de doi ani, acestia au anuntat in ianuarie 2013 ca mult asteptata nunta nu va mai avea loc. Disputele frecvente dintre cei doi au dus la despartire, potrivit surselor din anturajul cuplului.

Anul 2013 nu s-a dovedit a fi prea norocos nici pentru cantareata Kylie Minogue. Aceasta s-a despartit de iubitul sau, modelul spaniol Andres Velencoso, dupa o relatie de cinci ani, programul incarcat tinandu-i departe unul de celalalt.

O despartire inca neconfirmata: Enrique Iglesias si Anna Kournikova. Potrivit apropiatilor, dupa 12 ani de viata comuna, fosta sportiva s-a saturat sa astepte la infinit sa fie dusa in fata altarului. Presa americana a descoperit ca unele dintre proprietatile comune ale celor doi au fost scoase la vanzare. Cei doi au refuzat sa comenteze zvonurile.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#celebritati despartiri 2013, #vedete straine despartiri 2013, #cupluri destramate 2013, #vedete divort 2013 , #vedete straine