8 falimente rasunatoare ale vedetelor (Galerie foto)

Vineri, 30 Noiembrie 2012, ora 18:52
5223 citiri
8 falimente rasunatoare ale vedetelor (Galerie foto)
Foto: Guess

Viata de huzur nu este garantul stabilitatii financiare, ba chiar dimpotriva! Multe dintre vedetele internationale au simtit asta pe propria piele atunci cand au cheltuit peste masura si au fost nevoite sa-si declare falimentul.

Business Insider a realizat un top al celor mai cunoscute celebritati care nu se pricep prea bine la finante sau la administrarea propriilor fonduri. Unele dintre ele si-au revenit in timp, altele nu au mai putut ajunge niciodata la standardele de trai cu care erau obisnuite.

Elton John - declarat in faliment in 2002

In 2002, Elton John a intentat proces contabilului sau, insa gurile rele sustin ca insusi celebrul cantaret ar fi fost extrem de risipitor. Astfel, pe langa faptul ca detinea o proprietate de 37 de acri in Windsor, proprietati in Marea Britanie, America, Franta si 20 de masini de lux, Elton John cheltuise 55 de milioane de dolari in 20 de luni, inainte de faliment.

Vince si Linda McMagon - declarati in faliment in 1976

Vince McMagon, omul din spatele World Wrestling Entertainment, nu a stiut sa-si administreze prea bine afacerile. Astfel, daca la inceputul afacerii, cuplul avea 1 milion de dolari, pe parcurs a reusit sa piarda cam tot ce castigase.

MC Hammer - declarat in faliment in 1996

Daca in 1991 profitul sau se ridica la 33 de milioane de dolari, in 1996, atunci cand s-a declarat falit, MC Hammer datora nici mai mult, nici mai putin de 14 milioane de dolari. Proprietatea de 12 acri pe care o cumparase cu 30 de milioane de dolari a fost vanduta dupa faliment cu doar 6.8 milioane de dolari. Totusi, cantaretul s-a redresat financiar, momentan lucrand la dezvoltarea unei noi afaceri, propriul motor de cautare, numit WireDoo.

Toni Braxton - declarata in faliment in 1998 si 2002

Se pare ca Toni Braxton nu a invatat din propriile greseli. Desi albumul sau "Secrets" s-a bucurat de un imens succes, castigand discul de platina si inregistrand vanzari record, Toni Braxton si-a declarat falimentul in 1998. In 2002, cantareata avea iar datorii in valoare de 50 de milioane de dolari.

Mike Tyson - declarat in faliment in 2003

In ciuda faptului ca stransese 400 de milioane de dolari in mai mult de 20 de ani de box, Mike Tyson si-a pierdut intreaga avere din cauza unei vieti risipitoare. Banii s-au dus pe bijuterii, petreceri, dar si taxe si cheltuieli, ba chiar amenzi pentru toate problemele legale pe care le-a avut.

Lenny Dykstra - declarat in faliment in 2009

Jucatorul de baseball Lenny Dykstra nu a avut fler si in afaceri, dupa cum se pare. Afacerea sa, revista glossy pentru sportivii milionari, The Players Club, a dat faliment, jucatorului fiindu-i intentate apoi 20 de procese.

Burt Reynolds - declarat in faliment in 1996

Burt Reynolds si sotia sa, Loni, au dus intotdeauna o viata extravaganta, extrem de scumpa. Dupa ce lantul de restaurante pe care il detineau a falimentat, lucrurile au mers din ce in ce mai prost. Actorul a strans datorii in valoare de 10 milioane de dolari, doar 225.000 de dolari fiind datorati statului California, incluzand taxele pe ultimii 15 ani.

Anna Nicole Smith - declarata in faliment in 1996

Iepurasul Playboy Anna Nicole Smith a crezut ca face o alegere inspirata atunci cand s-a casatorit cu J. Howard Marshall, un barbat extrem de bogat, dar si extrem de batran. Dupa 14 luni de la casatorie, Marshall a murit, lasand in urma sa o avere care se ridica la 1,6 miliarde de dolari. Desi Anna Nicole credea ca va fi mostenitoarea de drept a averii, instanta a decis altceva, lasand-o in sapa de lemn.

Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
#vedete faliment, #vedete falite, #celebritati faliment, #falimente rasunatoare , #vedete straine
Comentarii
Poza Tragicomedian
Tragicomedian
rank 1
2013, Tonta declara falimentul RO in urma unor masuri populiste