Actori cu acnee si cum o tin sub control (Galerie foto)

Vineri, 30 Martie 2012, ora 07:00
16818 citiri
Actori cu acnee si cum o tin sub control (Galerie foto)

Actorii, care castiga bani si de pe urma aspectului lor fizic si a caror fata poate fi analizata in cele mai mici detalii pe ecranele televizoarelor si intr-o multime de poze, au cateodata probleme mari cu tenul, desi n-ai crede.

Unii dintre ei chiar sufera de forme destul de grave de acnee, dar reusesc sa o tina in frau prin diverse procedee. Altora le-au ramas doar cicatrice, pe care le ascund cum pot mai bine. Iata cateva exemple in acest sens, oferite de Health Guru:

Brad Pitt

Cu siguranta unul dintre cei mai frumosi actori din cati exista, Brad Pitt a atras milioane de fane de la primele aparitii in filme si pana acum. Toate rolurile lui necesita o infatisare aproape de zeu, de la Mr si Mrs Smith pana la Troia.

De aceea el trebuie neaparat sa reuseasca sa-si acopere urmele lasate de acnee, pe care le-a dobandit intre 1995 si 2000.

Daca te confrunti cu probleme asemeni lui, ai grija atunci cand iti cureti tenul si nu folosi substante prea dure, de multe ori fiind de ajuns apa si sapunul. Ai grija sa alegi unul care sa se potriveasca cu pH-ul pielii tale.

Si felul cum iti speli fata conteaza, caci nu trebuie sa folosesti miscari prea dure sau apasate.

Megan Fox

In ciuda problemelor cu tenul, Megan, vedeta din Transformers, este una dintre cele mai sexy actrite de la Hollywood. Chiar si cu cele mai bune tratamente disponibile, tot ii mai apare cate un cos din cand in cand. Din fericre pentru ea, exista machiaj profesionist si Photoshop.

Peroxidul de benzoil este foarte eficient in lupta cu cosurile si se gaseste in multe variante in farmacii, fiind bun in cazurile de acnee slaba, caci elimina bacteriile care infunda porii. Indiferent de ce alta solutie folosesti pentru curatare, fie ca este vorba de lotiune sau scrub, cu ajutorul acestei substante vei elimina cosurile mai repede.

In plus, cele mai recente cercetari au aratat ca tinctura de cimbru de camp este chiar mai eficienta decat produsele de pe piata, ce contin peroxid de benzoil.

Lidsay Lohan

Chiar daca in acest moment cariera ei nu este intr-un punct prea bun, odata a fost printre cele mai apreciate aparitii. In plus, desi a avut de mica probleme cu tenul, a reusit performanta sa filmeze reclame pentru produse de curatare faciala.

Secretul lui Lindsay sta in acidul salicilic, excelent cand vine vorba de cosuri. Ajuta la eliminarea pielii moarte, a excesului de sebum si a mizeriei din pori.

Kate Winslet

Nu exista reguli care sa spuna ca persoanele ce castiga Oscaruri nu pot avea cosuri, asa ca si celebra Kate se confrunta cu asemenea probleme. Desi ea arata imaculat pe covorul rosu, de fapt obrajii ei au ceva cicatrice si chiar acnee.

Noroc are tot cu machiajul profesionist, care reuseste sa acopere bine tot ce nu trebuie vazut.

Insa si Kate are un as in maneca, retonoidele, care sunt de ajutor in cazul multor probleme ale tenului, de la puncte negre pana la riduri. Aceasta substanta are la origine vitamina. Cel mai indicat este sa mergi la dermatolog pentru a primi o reteta care sa nu fie prea agresiva pentru ten, dar sa si dea rezultate.

Leonardo DiCaprio

Leonardo a frant inima multor femei cu povestea din Titanic, devenind idolul lor. Ele nu stiu, insa, ca tenul lui nu este atat de fin precum pare la televizor, ci destul de plin de cicatrice lasate de acnee, problema de care a suferit in special in adolescenta. El nu a lasat aceste probleme sa stea in calea carierei sale de model si, mai departe, de actor.

Resorcinolul este o substanta la fel de eficienta in inlaturarea cosurilor precum si celelalte, numai ca este mai putin cunoscuta. Ai grija la efecte secundare precum pielea uscata si iritatii. Cea ma buna cale este tot aceea de a apela la sfaturile unui dermatolog.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#acnee tratament, #acnee vedete, #acnee celebritati, #cosuri vedete, #vedete probleme ten , #vedete straine