Alain Delon, in razboi cu fiul sau

Duminica, 24 Februarie 2013, ora 10:35
5901 citiri
Alain Delon, in razboi cu fiul sau

Alain Delon pare a nu mai avea liniste din cauza celui mai mic dintre cei trei copii ai sai, Alain-Fabien, care va implini in martie 19 ani. Intr-un interviu recent acesta si-a acuzat tatal ca s-a purtat cu cruzime in viata de familie, iar acum l-a lasat fara resurse financiare.

Tanarul a declarat pentru revista Vanity Fair, editia italiana, ca tatal sau i-a marcat copilaria prin "cruzimea" de care a dat dovada. Imediat subiectul a fost speculat de presa, Alain-Fabien fiind invitat de alte publicatii sa ofere detalii.

"Nu am fost un copil efectiv batut, insa tatal meu tipa, ma mai apuca de par, arunca cu farfurii, spargea geamuri", a declarat tanarul pentru "Le Parisien", aflam din Voici.

In aceleasi interviuri, Alain-Fabien, care isi va face debutul in cinematografie anul acesta, jucand rolul unui adolescent intr-o comedie erotica, si-a acuzat tatal ca l-a lasat pe drumuri, fara a-i mai da niciun ban.

Alain Delon, 77 de ani, a reactionat in fata acestor acuze, declarand pentru presa ca se simte "socat si coplesit de o mare tristete, la fel ca si sora si mama lui Alain-Fabien". Marele actor considera ca fiul sau, care a trecut prin mai multe centre de dezintoxicare, face aceste lucruri pentru bani: "Simt ca fiul meu este pierdut. Ofera aceste interviuri pentru bani. Eu nu am fost un tata care si-a lovit copii".

Din pacate pentru Alain Delon, nu este pentru prima data cand trece prin momente grele din cauza lui Alain-Fabien. La inceputul anului trecut, cand a fost operat pe cord, actorul a declarat ca afectiunea sa cardiaca a aparut pe fondul tensiunii psihice, problemele fiului sau afectandu-l.

Alain-Fabien a ranit cu o arma de foc o tanara, in 2011, in timpul unei petreceri organizate in locuinta din Geneva a actorului, dar in absenta acestuia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Alain Delon razboi fiul sau, #Alain Fabien Delon relatie tata, #Alain Delon relatie fiu , #vedete straine
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Tinerelul se joaca cu pistoalele la Geneva! O mica jogodie de bani