Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Amanta maritata a lui Simon Cowell: Nu poti merge la culcare cu o geanta Gucci

Duminica, 04 August 2013, ora 13:58
8292 citiri
Amanta maritata a lui Simon Cowell: Nu poti merge la culcare cu o geanta Gucci

Vestea ca Simon Cowell va avea un copil cu sotia unui prieten a luat prin surprindere pe toata lumea. Cum si Cowell, si femeia in cauza, Lauren Silverman, se feresc sa faca declaratii, cei din anturajul acestora, chiar din familie, ies la rampa.

Dupa ce mama lui Cowell a afirmat ca fiul sau, care va deveni pentru prima oara tata, se va descurca minunat in aceasta postura, si tatal vitreg al lui Lauren face declaratii.

Stewart Eisenberg, mogul in imobiliare, a declarat pentru Daily Mail ca Lauren si-a inselat barbatul pentru ca se simtea singura, sotul ei fiind adesea plecat cu afaceri. "Nu poti sa pui o carte de credit sub brat cand iesi la cina", a spus el.

In ciuda faptului ca ducea o viata de lux, era singura, povesteste omul care a crescut-o, in varsta de 73 de ani, parasit de mama lui Lauren dupa un mariaj de 20 de ani. Aceasta, care il furase din bratele altei femei, s-a recasatorit la scurt timp dupa ce a divortat de Eisenberg.

Gravida in 10 saptamani

Lauren este insarcinata in 10 saptamani cu copilul lui Cowell, in urma unei aventuri care se pare ca dureaza de mai bine de un an. Aceasta obisnuia sa mearga cu sotul ei si Cowell cu yahtul, dar s-a intamplat ca in unele dintre calatorii sa lipseasca sotul, plecat cu afaceri.

Povestind despre singuratatea petrecuta in lux a fiicei sale, Eisenberg recunoaste ca, pe fondul unei casatorii deloc fericite, Lauren s-a lasat purtata de val. "Avea bani, dar nu putea merge in pat cu cinci posete Gucci si o carte de credit (...)".

Acesta nu crede ca a fost vorba de un act premeditat. De altfel, Eisenberg vobeste cu respect la adresa ginerelui sau, numindu-l un "barbat foarte inteligent". Admite insa ca lucurile dintre acesta si Lauren nu mergeau bine de o vreme.

In plus, pe fondul acuzatiilor din presa cum ca Lauren ar umbla dupa averea lui Cowell, acesta declara: "Cu siguranta nu e o cautatoare de aur. E ridicol. Este foarte talentata si are propria cariera in moda, iar Andrew se bucura de mult succes in imobiliare. Nu are nevoie de banii lui Simon".

La aflarea vestii ca sotia sa este insarcinata cu prietenul sau, Andrew Silverman a intentat divort. Acesta sustine ca Simon Cowell s-a comportat "crud si inuman", facand sex cu sotia sa.

Cat despre parintii lui Andrew, tabloidul sustine ca acestia nu au fost niciodata impresionati de nora lor, refuzand sa mearga si nunta fiului lor, in 2003.

In ceea ce-l priveste pe Simon Cowell, acesta s-a abtinut de la declaratii, mentionand ca sunt in joc sentimentele a multe persoane.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Simon Cowell femei insarcinata casatorita, #Lauren Silverman Simon Cowell, #Simon Cowell sotie prieten gravida , #vedete straine