Asa aratau inainte sa ajunga cei mai mari artisti ai lumii (Galerie foto)

Luni, 02 Martie 2015, ora 10:50
5758 citiri
Asa aratau inainte sa ajunga cei mai mari artisti ai lumii (Galerie foto)
Foto: Pinterest/John Lennon

Ii privesti in concert, daca ai noroc, sau le asculti albumele, insa nu te gandesti la viata lor de dinainte de a fi celebri.

Au fost copii ca tine, candva. Unii stiau sau isi doreau sa ajunga sa tina microfonul in mana, altii nu aveau habar ce le rezerva viata. Iata cum aratau, la varsta inocentei, cei mai mari artisti ai lumii, conform Ranker.

Cum aratau in copilarie celebritatile lumii (Galerie foto)

Asa arata in copilarie Helen Folasade Adu, acum in varsta de 56 de ani, cantareata nigeriana care avea sa fie solista trupei Sade, in anii '80.

Foto: Facebook

Michael Jackson, cu mult inainte de a ajunge regele popului. Albumul sau din 1982, "Thriller", este in continuare cel mai vandut din toate timpurile, chiar daca artistul a murit in 2009.

Foto: Pinterest

Desi are numai 25 de ani, Taylor Alison Swift a reusit performanta ca un album de-al sau, "1989", lansat in 2014, sa fie vandut in mai multe copii in prima saptamana decat orice alt album din ultimii 12 ani. Asa arata cand incepea sa se gandeasca deja serios la muzica.

Foto: Pinterest

Fotografii rare din tineretea celor celebri (Galerie foto) - Iata-l pe Einstein in copilarie!

Janis Joplin, decedata in 1970, pe care revista Rolling Stones a situat-o pe locul 46 in clasamentul celor mai mari artisti ai tuturor timpurilor, avea si alte talente: de dansatoare si de pictorita. Zambetul acesta avea sa ajunga unul celebru.

Foto: Pinterest

Fosta sotie a lui John Lennon, japoneza Yoko Ono, este cantareata, producator de filme si activist pentru pace. Iat-o in vremurile in care trupa Beatles inca nu exista.

Foto: Pinterest

Beyonce Giselle Knowles-Carter, fosta solista a unuia dintre cele mai de succes grupuri R&B de fete, Destiny's Child, este in prezent artista cu cele mai multe nominalizari la Premiile Grammy. Asa arata actuala sotie a lui Jay Z in copilarie.

Foto: Pinterest

Pana la 34 de ani, Justin Timberlake are deja o viata artistica plina: a facut parte dintr-o trupa de baieti, e compozitor, artist solo si actor. Vedeta va deveni foarte curand tata, Jessica Biel urmand sa aduca pe lume un copil.

Foto: Twitter

Cher, nascuta Cherilyn Sarkisian in urma cu 68 de ani, este cel mai cunoscuta in postura de cantareata si actrita. Aceasta a fost insa si model, designer, om de televiziune, cochetand si cu afacerile, filantropia, ba chiar ajungand sa produca si sa regizeze filme.

Foto: Twitter

Cum aratau frumoasele lumii in copilarie (Galerie foto)

Desi o cantareata de succes, Adele Laurie Blue Adkins si-a dorit intotdeauna sa aiba o viata de familie implinita. A facut deja primii pasi in acest sens, aducand pe lume un copil, pe care il tine cat poate de departe de ochii presei. Numele artistei in varsta de 26 de ani se regaseste de mai multe ori in Cartea Recordurilor.

Foto: Pinterest

Asa arata in copilarie Diana Ernestine Earle Ross, cea care avea sa fie cunoscuta ca Diana Ross, o figura emblematica pentru multe generatii. Acum in varsta de 70 de ani, Diana Ross a fost numita de Guiness Book, in 1993, cea mai de succes cantareata din toate timpurile.

Foto: Pinterest

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#vedete poze copilarie, #cantareti poze copilarie, #artisti copilarie fotografii , #vedete straine