Banii nu aduc fericirea: 5 oameni bogati cu vieti dezastruoase (Galerie foto)

Duminica, 01 Septembrie 2013, ora 09:37
13755 citiri
Banii nu aduc fericirea: 5 oameni bogati cu vieti dezastruoase (Galerie foto)
Foto: Oddee.com

Presupunem mereu ca banii ofera garantia unei vieti fericite. Lucrurile nu stau deloc asa daca ne uitam la copiii de bani gata sau la celebritati care n-au avut vreodata grija banilor, dar chiar si asa nu au fost scutite de dificultati emotionale, singuratate si dependente de tot felul.

Oddee prezinta povestea a 5 oameni bogati care au intampinat de-a lungul vietii numeroase obstacole, in ciuda statutului lor social si material privilegiat.

Christina Crawford: adoptata si abuzata de o legenda de la Hollywood

Christina Crawford avea mai putin de un an atunci cand a fost adoptata de faimoasa actrita Joan Crawford. Unul dintre cei patru copii adoptati, Christina a dus o viata luxoasa, fara griji, desi mai tarziu a declarat ca mama sa adoptiva o abuza in repetate randuri fizic si psihic.

Memoriile fetei au fost publicate la doi ani dupa moartea lui Joan Crawford, "Mommie Dearest" fiind ecranizat mai tarziu, avandu-le in rolurile principale pe Faye Dunaway si Diana Scarwid.

Christina a sustinut ca mama sa suferea de alcoolism si schimbari de dispozitie, ajungand sa isi bata copiii la cel mai mic gest nepotrivit. Dupa moartea actritei, Christina si fratele ei au descoperit ca fusesera eliminati din testament din motive necunoscute.

Cei doi frati au dat-o in judecata pe sora lor, Cathy LaLonde, sustinand ca aceasta, impreuna cu sotul ei au profitat de problemele psihice ale lui Crawford pentru a beneficia de intreaga mostenire.

Mostenitorul imperiului Astor si-a neglijat mama, ca razbunare pentru o copilarie nefericita

Inainte de a se casatori cu mostenitorul imperiului Astor, Brooke Astor a mai trecut prin doua mariaje ratate. Din primul a rezultat Anthony Marshall, unicul sau fiu. Femeia a sustinut in repetate randuri ca primul sot o abuza atat pe ea, cat si pe fiul sau.

Copilaria lui Anthony a fost marcata de bogatie, dar si de indiferenta parintilor. Dupa ce mama sa s-a casatorit cu Vincent Astor, baiatul a fost impins in lumina reflectoarelor fara voia sa, lucru care, din nou, l-a marcat.

In 2007, atunci cand Philip, fiul lui Anthony, si-a vizitat bunica in varsta de 103 ani a descoperit ca aceasta locuia in conditii mizere. Femeia a fost data in grija autoritatilor, iar Anthony a fost trimis in judecata. In urma anchetei, s-a descoperit ca acesta deturnase fonduri importante. Marshall a fost trimis la inchisoare in 2013, la varsta de 89 de ani.

Mostenitoarea averii Johnson & Johnson a murit singura, in mizerie

Casey Johnson a fost fiica lui Sale si a lui Woody Johnson, proprietarul New York Kets si stranepotul fondatorului Johnson & Johnson. Desi a avut parte de o educatie aleasa la cele mai bune scoli private, a condus cele mai scumpe masini si s-a invartit in cercuri selecte, fiind prietena cu surorile Hilton, Casey nu a putut trece peste indiferenta cu care o tratau parintii.

Poate tocmai de aceea, a inceput sa consume droguri inca din adolescenta. Dependenta de alcool si cocaina, internata la dezintoxicare de mai multe ori, Casey s-a declarat bisexuala, iar scandalurile privind iubitii sau iubitele ei au tinut prima pagina a ziarelor.

In ultimele luni de viata, Casey a fost logodita cu Tila Tequila, starleta fiind interesata mai mult de banii fetei. La un moment dat, Casey a infiat si un copil, a carei tutela a pierdut-o pentru ca l-a neglijat.

Dupa ce mama sa i-a taiat fondurile financiare, Casey a ajuns sa traiasca in conditii mizere. Pe 29 decembrie 2012, fata a scris pe Twitter, "Vise placute tuturor", iar patru zile mai tarziu a fost gasita decedata de catre o menajera. Se pare ca fata murise in urma complicatiilor provocate de diabet, boala cu care se lupta inca din adolescenta.

Actrita din "Modern Family", abuzata si infometata de propria mama

Fanii serialului difuzat de postul ABC au fost socati sa afle ca Ariel Winter, fata de 14 ani care o interpreta pe Alex Dunphy, a fost victima abuzurilor propriei sale mame, Crystal Workman. In 2012, Ariel si-a dat in judecata mama cu ajutorul surorii in varsta de 34 de ani, Shannele. Fetita sustinea ca mama o batuse in nemurate randuri, o infometase si ii adresase numeroase insulte.

Desi Crystal a negat acuzatiile, se pare ca si Shannele fusese luata de langa mama sa cu 20 de ani in urma, din aceleasi motive. Acum, Ariel locuieste impreuna cu sora sa mai mare, desi mama si tatal sau vitreg au cerut in instanta recastigarea custodiei.

A inceput sa consume droguri la varsta de 8 ani din cauza unei copilarii pline de abuzuri

Destinele pot fi uneori tragice, insa deznodamantul nu este de fiecare data unul trist. Leigh Horowitz, fiica lui Joel Horowitz, Executive Officer al brandului Tommy Hilfinger avea, aparent, tot ce isi putea dori. Pleca in vacante exotice, studia la scoli private, insa nimic din toate astea nu a suplinit lipsa parintilor.

Leigh a inceput sa fumeze marijuana la varsta de 8 ani, dupa care a incercat cocaina, LSD si heroina. La 16 ani era deja dependenta de droguri, insa ceea ce a salvat-o a fost un program intensiv de detoxificare din Idaho. De cum a aflat ca fiica sa se drogheaza, Joel Howoritz a luat cele mai bune decizii pentru ca Leigh sa revina pe drumul cel bun.

In plus, parintii aveau sa fie socati la aflarea vestii ca fiica lor fusese molestata de la varsta de 7 ani pana la 9 ani de un adolescent, iar in liceu fusese violata. Din fericire, terapia a reusit sa o salveze, Leigh ducand acum o viata normala.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#bogati nefericiti, #povesti bogati nefericiti, #destine tragice celebritati , #vedete straine