Barbatii din viata Tarei Reid (Galerie foto)

Vineri, 24 Mai 2013, ora 08:37
2896 citiri
Barbatii din viata Tarei Reid (Galerie foto)
Foto: www.fanpop.com

Actrita Tara Reid, cunoscuta pentru rolul din American Pie, continua sa fie una dintre cele mai frumoase dela Hollywood chiar si la 37 de ani.

Whos dated Who a trecut in revista relatiile cunoscute ale artistei, dar i-a mentionat si pe cei despre care presa scrie ca ar fi fost implicati mai mult mai mai putin intr-o aventura cu Tara Reid.

Barbatii din viata lui Sharon Stone

In 1993, actrita a inceput o relatie cu Steve Burton, tot actor.

Povestea lor de dragoste a luat sfarsit dupa doi ani, iar in 1998, a inceput sa iasa cu Devon Sawa.

Femeile din viata lui Brad Pitt (Galerie foto)

La inceputul anilor 2000, frumoasa actrita a fost vazuta in compania lui Fred Durst.

In acelasi an, actrita din "American Pie" ar fi avut o idila cu Jason Biggs, insa nimic nu a fost confirmat. Apoi a urmat relatia cu Carson Daly, alaturi de care a stat un an de zile.

In 2002 in viata Tarei Reid si-au facut aparitia Tom Brady si J.C. Chasez, iar in anul urmator Wayne Boich. Anul urmator George Maloof a fost cel care ii facea viata fericita, iar dupa despartirea de el si-a incercat norocul cu Cedric Benaroch.

Un alt barbat care i-a furat inima actritei a fost fostul jucator de fotbal american Kyle Boller, insa dupa cateva luni actrita a inceput o relatie cu Cody Leibel. Dupa ce s-a despartit de acesta si-a regasit linistea in Sergei Fedorov.

Pe lista cuceririlor sale se afla si Tommy Lee, fostul sot al Pamelei Anderson.

Din 2006 pana in 2007 a urmat relatia cu Koby Abberton si tot in 2007 a avut o idila cu Salvatore Angelucci. Anii urmatori au urmat relatiile cu Jay Lyon, Julien Jarmoune Michael Axtmann, Michael Lillelund si Doug Reinhardt.

IN 2011, actrita a fost vazut alaturi de Zachary Kehayov.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit o sumă record de aproape 3,2 miliarde de lei, echivalentul a 643 milioane de euro, în titluri de stat Fidelis, săptămâna trecută. De asemenea, depozitele în lei ale...
#Tara Reid relatii, #Tara Reid barbati, #Tara Reid aventuri , #vedete straine