Boacane facute la volan de vedete de calibru

Joi, 29 Septembrie 2011, ora 18:15
3078 citiri
Boacane facute la volan de vedete de calibru

Vedetele internationale sunt in atentia publicului in permanenta, indiferent daca isi doresc sau nu, fie ca au realizat ceva laudabil, fie ca au facut vreo trasnaie. Iar la capitolul din urma pot fi inscrise si probleme legate de sofat, cu care s-au confruntat mai multe celebritati.

Business Insider a scos in evidenta cateva boacane facute la volan de unele vedete.

1. Paris Hilton a fost prinsa sofand fara permis

Paris, mai mult o starleta decat o vedeta (avand in vedere faptul ca celebritatea ei se datoreaza in principal aspectului fizic, casetei in care apare facand sex si tatalui foarte bogat), a fost prinsa conducand fara permis. Si nu o data, ci de doua ori.

Prima data a fost prinsa in 2007 si a fost si condamnata pentru aceasta fapta. A primit o sentinta de 45 de zile de inchisoare, dar cu suspendare. A doua oara cand a fost descoperita de politistii americani sofand fara permis era tot in 2007, iar de data aceasta a facut si 23 de zile de inchisoare.

2. George Michael a facut accident cu un Range Rover

Fostul component al formatiei "Wham!" este faimos atat pentru faptul ca se numara printre cei mai de succes artisti ai Marii Britanii, cat si pentru problemele sale legate de droguri si de sofat. In 2006, el a intrat cu masina lui, un Range Rover, intr-un magazin din Londra.

O persoana care era in trecere a vazut accidentul si a chemat politia, numai ca Michael nu a fost prea incantat de acest gest deoarece politistii au gasit canabis si un alt drog asupra lui (iar in portbagaj avea jucarii sexuale).

3. Lindsay Lohan a fost prinsa scriind un SMS in timp ce conducea masina

Actrita Lindsay Lohan se indrepta catre o cariera de succes acum cativa ani, dar, din pacate, in ultimul timp s-a auzit de ea mai mult din cauza problemelor pe care le are cu drogurile si alcoolul. In plus, ea a fost prinsa de politisti in timp ce scria un SMS si sofa.

4. Hugh Grant a fost gasit de politisti cu o prostituata in masina

In 1995, reputatia actorului Hugh Grant a cam avut de suferit dupa ce a fost gasit de politisti cu o prostituata in autoturismul sau, intr-un cartier din Los Angeles cunoscut pentru placerile oferite in schimbul banilor.

Grant era impreuna cu Divine Brown cand doi politisti au pus lanternele aprinse pe geamurile masinii lui. Cei doi agenti se hotarasera sa verifice autoturismul respectiv dupa ce observasera ca luminile de frana se stingeau si se aprindeau in mod repetat.

5. George W. Bush a ramas fara permis pentru ca a sofat in stare de ebrietate

In 1976, cand avea 30 de ani, fostul presedinte al Statelor Unite ale Americii a fost prins sofand in stare de ebrietate. El a primit atunci o amenda, iar permisul i-a fost suspendat.

6. Kiefer Sutherland a fost condamnat pentru sofat in stare de ebrietate

Actorul cunoscut mai ales datorita rolului din serialul de actiune "24 de ore" a facut si el greseli. In 2007, un echipaj de politie a descoperit ca sofa in stare de ebrietate, fapta pentru care a fost condamnat la 48 de ore de inchisoare. In 2004 fusese prins pentru aceeasi greseala.

7. Mel Gibson a fost prins conducand masina cu viteza intr-o zona rezidentiala

Mel Gibson, actor si regizor faimos, castigator de Oscar, a avut si perioade in care a iesit in evidenta prin lucruri negative, unul din acesta fiind sofatul cu viteza foarte mare. Mai exact, in 2006 el a fost prins conducand masina cu 136 de kilometri la ora intr-o zona rezidentiala in care limita era de 55 de kilometri la ora.

8. Robert Downey Jr., prins sofand in stare de ebrietate

La sfarsitul anilor '80 si inceputul anilor '90, actorul Robert Downey Jr. a avut parte de o ascensiune rapida la Hollywood, dar, in scurt timp, a inceput sa aiba probleme cu drogurile si a fost prins si sofand in stare de ebrietate. Din fericire, a reusit sa isi revina ulterior.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#vedete probleme volan, #vedete fara permis, #celebritati probleme sofat, #vedete anti talent sofat , #vedete straine