Cameron Diaz: Monogamia e depasita

Joi, 01 Iulie 2010, ora 10:02
3548 citiri
Cameron Diaz: Monogamia e depasita

Actrita Cameron Diaz nu crede in monogamie si este convinsa ca mariajul este demodat. Dupa cum a declarat intr-un interviu recent, starul din The Mask nu se asteapta sa-si imparta patul cu aceeasi persoana pana la sfarsitul vietii.

Actrita de 37 de ani, al carui nume a fost recent asociat cu cel al jucatorului de baseball Alex Rodriguez, crede ca monogamia este un concept depasit si declara ca este perfect acceptabil sa nu-ti petreci viata cu un singur partener, relateaza FemaleFirst.

"Relatiile pot dura 2, 5 sau 20 de ani. Nu cred in ideea de a-ti imparti patul cu aceeasi persoana intreaga viata, totusi. Poate pentru unii este o realitate, dar cu siguranta nu este cazul meu", a declarat ea pentru revista germana Bunte.

Cameron, ale carei aventuri cu Justin Timberlake, Matt Dillon si Jared Leto sunt de notorietate, crede ca societatea pune prea mare presiune pe oameni sa se casatoreasca si spune ca nimic nu e rau in a ramane singur.

"Se poate sa nu gasesti tu adevarata iubire, ci sa te gaseasca ea. Undeva acolo, exista cineva cu care sa-ti imparti dragostea. Societatea noastra incearca sa ne faca sa credem ca suntem pregatiti pentru dragoste de la 18 ani, ca trebuie sa ne casatorim si sa ne petrecem restul vietii cu acelasi barbat. Prostii! Nu acesta ar trebui sa fie idealul in aceste vremuri", declara cu nonsalanta actrita.

"Unii oameni isi pot gasi dragostea la 50 de ani si, cu speranta de viata de astazi, ai putea trai inca 50 de ani cu acea persoana. Imagineaza-ti cum e sa te culci cu acelasi barbat timp de 20, 30 sau 50 de ani. Daca nu poti, n-ar trebui sa te afunzi intr-o astfel de situatie", a mai spus Cameron.

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#Cameron Diaz sex, #Cameron Diaz relatii, #Cameron Diaz casatorie, #Cameron Diaz relatii sexuale , #vedete straine