Cand Photoshopul nu ajuta deloc vedetele, ba dimpotriva (Galerie foto)

Vineri, 05 Decembrie 2014, ora 07:55
13843 citiri
Cand Photoshopul nu ajuta deloc vedetele, ba dimpotriva (Galerie foto)
Foto: Perez Hilton

Cand echipa care se ocupa de o vedeta face tot ce poate pentru ca celebritatea sa arate impecabil este de inteles. Dar in conditiile in care o armata de oameni sta in spatele acestor staruri cum de ajung in presa imagini cu greseli de Photoshop?

Pana sa aflam raspunsul la intrebare, Perez Hilton prezinta cateva exemple de astfel de esecuri in materie de poze prelucrate in programe de editare foto.

A fost o vreme in care Mariah Carey impresiona la fiecare aparitie, insa in ultima vreme, artista a apucat-o pe un drum gresit, nu de putine ori fiind criticata de presa pentru alegerile sale vestimentare. Totusi, pe coperta celui mai recent album, "Me. I Am Mariah...The Elusive Chanteuse", cantareata apare ca in vremurile sale bune.

Foto: Dej Jam

Frumoasei Kate Upton i-a disparut cu totul o parte din brat. Dar in rest totul pare in regula, nu?

Foto: Harpers Bazaar

Modelul american Chrissy Teigen si-a facut curaj si si-a dat jos sutienul pentru o sedinta foto pentru revista GQ, dar oare unde i-a disparut sfarcul? Si picioarele par putin ciudate, dar trecem peste acest detaliu.

Foto:GQ

Greseli de Photoshop sau cand vedetele vor sa para ceea ce nu sunt (Galerie foto)

Si actorul american Matt Bomer a fost victima Photoshopului. Prea mult efect de autobronzant, am zice noi.

Foto:Details

Kerry Washington arata senzational pe coperta "Lucky", nu? Cum? Nu o recunoasteti? Asta pentru ca expertii in Photoshop s-au lasat dusi de val si a iesit ceea ce puteti observa mai jos.

Foto: Lucky

Cei de la Perez Hilton s-au amuzat foarte mult spunand ca Zooey Deschanel a primit un tratament cu Photoshop si s-a transformat in Jared Leto. Ce rautaciosi!

Foto: In Style

Ce s-a intamplat cu tocul usii din spatele lui Coco Austin? Poate stie cineva care lucreaza foarte bine in programul de editare foto.

Foto: Twitter

Cand Photoshopul loveste vedetele (Galerie foto)

Kristen Stewart a participat la o sedinta foto pentru Glamour. Totul bine si frumos pana cand a fost tiparita coperta. Unde a disparut bratul stang al actritei?

Foto: Glamour Magazine

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#vedete straine greseli Photoshop, #vedete greseli Photoshop, #greseli Photoshop celebritati , #vedete straine