Cariere bizare ale vedetelor, inainte de ajunge celebre (Galerie foto)

Vineri, 11 Octombrie 2013, ora 07:28
5479 citiri
Cariere bizare ale vedetelor, inainte de ajunge celebre (Galerie foto)
Foto: Cracked

Destinul poate fi, uneori, imprevizibil, iar drumul ales initial s-ar putea sa nu fie cel mai potrivit. Chiar si vedetele, la inceput de drum, si-au ales cariere destul de surprinzatoare, abandonate apoi, odata cu intrezarirea succesului.

Cracked prezinta cateva astfel de exemple, ale unor vedete ce si-au descoperit adevarata vocatie de-abia dupa ce au incercat cel putin o alta profesie.

Christopher Walken a inceput ca dresor de lei

In adolescenta, actorul Christopher Walken a lucrat intr-un circ, ca dresor de lei. E drept ca partenerul sau de scena era cel care facea trucurile cele mai periculoase, insa si Walken avea numarul sau separat.

Actorul si Sheba, leul "dresat", aveau o relatie speciala, asa ca barbatul nu se temea atunci cand ramaneau singuri in arena.

Pierce Brosnan inghitea foc in cadrul spectacolelor de circ

Pierce Brosnan studia actoria in Londra atunci cand s-a hotarat sa isi incerce abilitatile la circ. Se pare ca actorul ar fi fost atras de femeile frumoase si cam dezgolite care performau acolo. Astfel si-a inceput Brosnan cariera la circ, inghitind foc si uluind intreaga audienta, in timp ce cu coada ochiului admira sexul frumos.

Dupa ce a fost cooptat in primele productii ceva mai importante, Brosnan a parasit circul, insa s-a folosit de abilitatile deprinse acolo in mai multe filme.

Jimi Hendrix a fost un soldat nu tocmai disciplinat

Poate cel mai mare chitarist al tuturor timpurilor si un simbol al miscarii anti-autoritate din anii '60, Jimi Hendrix s-a inrolat la un moment dat in armata. Gestul sau nu a fost nicidecum unul patriotic, ci unul salvator, am putea spune, avand in vedere ca astfel a evitat inchisoarea.

Unele voci sustin ca Hendrix a fost unul dintre cei mai indisciplinati soldati. Din fericire pentru fani, pana la urma chitaristul a fost pus pe tusa, aparent din cauza unei luxatii de glezna, survenite in urma unui salt cu parasuta.

Mike Rowe de la Dirty Jobs a fost cantaret de opera

Gazda showului de televiziune Dirty Jobs, Mike Rowe, si-a inceput drumul spre succes intr-un mod cu totul inedit. Rowe dorea sa fie actor, insa nu putea obtine un loc in sindicat, asa ca a fost nevoit sa apeleze la o portita de salvare: opera. E drept ca ai nevoie si de ceva talent pentru o astfel de abordare. A devenit cantaret de opera, dupa care si-a obtinut "viza" in sindicat.

Cu toate astea, Mike Rowe nu a renuntat la jobul sau, cantand in cadrul Baltimore Opera Company vreme de 6 ani. Chiar si dupa ce a devenit vedeta de televiziune, el nu si-a uitat prima dragoste, gasind diverse modalitati de a-si folosi vechile talente in cadrul showurilor sale.

James Lipton a fost proxenet

Actorul, producatorul si decanul scolii Actors Sudio Drama din New York, James Lipton, a avut o tinerete destul de zbuciumata. In Parisul postbelic, Lipton era doar un tanar american sarac, care incerca sa isi urmeze visul de a studia Dreptul.

Intr-o seara, doua tinere prostituate l-au abordat pe strazile Parisului. A mentinut relatia cu ele si, potrivit declaratiilor sale, in timp, acestea i-au propus sa fie proxenet pentru bordelul in care lucrau. In apararea sa, Lipton a sustinut mereu ca termenul de proxenet nu i se potriveste intrucat nu le-a agresat si nu le-a constrans in niciun fel pe "angajatele" bordelului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#cariere bizare vedete, #profesii ciudate vedete, #actori primele meserii, #primele meserii celebritati, #primele joburi vedete, #primele joburi celebritati, #trecut secret vedete , #vedete straine