Casele de vacanta ale oamenilor faimosi si bogati (Galerie foto)

Luni, 28 Mai 2012, ora 18:11
6146 citiri
Casele de vacanta ale oamenilor faimosi si bogati (Galerie foto)

Cum vine vara, toata lumea incepe sa se gandeasca la vacante, dupa posibilitati. Unii isi imagineaza ca se vor racori in stranduri, altii la mare, eventual la alte mari, iar altii in case imense de vacanta.

Ai putea sa spui ca ultima varianta este putin exagerata, dar pentru bogatii lumii casele de vacanta sunt doar un mic moft sau un cadou pe care sa-l faci iubitei. Priveste cateva dintre cele mai scumpe si interesante asemenea proprietati, oferite de Business Insider:

George Clooney organizeaza petreceri cu prietenii in acest conac italian din secolul XVIII, putand sa priveasca de pe terasa lacul Como. Proprietatea a costat in jur de 40 de milioane de dolari.

Michael Bloomberg detine 557 de metri patrati in Bermuda, vecinii sai fiind Silvio Berlusconi si Ross Perot.

Titanul petrolului Kelcy Warren a cumparat aceasta ferma de 3.600 de acri in Colorado, cu 46,5 milioane de dolari.

Miliardarul rus Dmitri Ribolovlev a cumparat in 2008 de la Donald Trump, cu 100 de milioane de dolari, o proprietate in Palm Beach. Din pacate, din cauza unui divort urat nu a reusit inca sa se mute acolo.

Bono are si el casa lui pe o plaja langa Monaco. Aceasta trebuia sa nu fie cunoscuta de public si presa, insa un fan a postat pe Internet melodii de pe noul album U2 inaintea lansarii oficiale, semn ca peretii casei nu sunt prea grosi.

John Travolta si Kelly Preston stau in Ocala, Florida, parcarea casei lor adapostind un Boeing 707. Daca presa de peste ocean are dreptate si cei doi vor divorta, asa cum se zvoneste, ramane de vazut cui va ramane proprietatea.

Atunci cand Celine Dion nu este pe scena in Vegas, ea merge sa se odihneasca acasa, in Ile Gagnon, o adevarata insula tropicala scumpa din Quebec. Recent ea a anuntat ca vrea sa vanda mosia pentru 29 de milioane de dolari.

Acesta este Chateau Miraval, resedinta Angelinei Jolie si a lui Brad Pitt din sudul Frantei. Are 35 de dormitoare, semn ca parintii celor sase copii se pot gandi sa-si extinda familia. Proprietatea a costat 60 de milioane de dolari si momentan i se aduc schimbari, aceasta urmand sa gazduiasca nunta celor doi.

Naomi Campbell a primit o casa pe o insula, un cadou de la iubitul ei rus, miliardarul Vladislav Doronin. Casa este in forma de ochi egiptean al lui Horus si se afla pe o insula turceasca, avand 25 de dormitoare.

Johnny Depp scapa de agitatia de la Hollywood in casa lui din Franta, in valoare de 2 milioane de dolari. Cu sau fara Vanessa Paradis, despre care presa straina spune ca s-ar putea desparti, daca asta nu s-a intamplat deja.

Iata si ferma lui Oprah, din Hawaii, unde aceasta se relaxeaza stand pe veranda si privind plaja.

Jerry Seinfield si-a achizitionat mosia de la starul rock Billy Joel in 2000, pentru 32 de milioane de dolari. Madonna si Alex Rodriguez merg acolo din cand in cand, nu impreuna, sa-si petreaca timpul liber.

Mick Jagger are o vila cu plaja privata pe o insula din Caraibe. El inchiriaza resedinta cu 22.000 de dolari pe saptamana.

Richard Branson detine o intreaga insula, Necker, in Caraibe. Proprietatea a fost incendiata accidental de curand, dar a fost reconstruita din temelii, iar Branson o inchiriaza cu 53.000 de dolari pe zi. Aici s-a casatorit de curand si fiica miliardarului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#case vacanta scumpe vedete, #oameni celebri case vacanta, #case vacanta celebritati poze, #resedinte oameni bogati , #vedete straine