Cazuri extreme de variatii de greutate ale vedetelor (Galerie foto)

Vineri, 27 Ianuarie 2012, ora 12:04
7325 citiri
Cazuri extreme de variatii de greutate ale vedetelor (Galerie foto)

Actorii trebuie sa faca o multime de schimbari de aspect de-a lungul carierei, in functie de rolurile pe care accepta sa le joace.

Fie ca intruchipeaza o balerina perfectionista, un gladiator, poate o persoana care sufera de anorexie sau, de ce nu, una care este jenata de formele sale prea pline, actorii fac sacrificii majore legate de propriul corp pentru a intra mai bine in pielea personajelor.

Iata cateva dintre cele mai uimitoare cazuri de variatie a numarului de kilograme, amintite de Health.com:

Jennifer Hudson: castigatoarea unui premiu Grammy si a unui Oscar, ea a slabit dramatic in 2010. In 2009 a trebuit sa inceapa sa slabeasca dupa sarcina rapid, pentru a juca in Winnie, filmul in care interpreteaza rolul sotiei lui Nelson Mandela. A lucrat in mod regulat cu antrenorul celebritatilor, Harley Pasternak, si a taiat din caloriile consumate, acum purtand haine cu 6 marimi mai mici.

Christian Bale: a slabit 28 de kilograme pentru a juca rolul unui insomniac cronic in "The Machinist". Bale, acum in varsta de 37 de ani, spune ca a luat suplimente pentru a se asigura ca mai are inca vitaminele necesare pentru a nu se imbolnavi, desi ajunsese sa aiba 55 de kg la 1,82 cm. Si mai recent a slabit din nou, desi nu la fel de mult, pentru a juca rolul unui boxer profesionist in "The Fighter".

Oprah Winfrey: la 57 de ani, Oprah a reusit sa slabeasca spectaculos, dar si sa se ingrase destul de repede de mai multe ori, fluctuatiile sale de greutate tinand de multe ori prima pagina a ziarelor. Efectul yo-yo apare din cauza unei afectiuni tiroidiene de care sufera. La inceputul anilor 2000 ajunsese la 72 de kg, pentru ca mai apoi sa atinga din nou 90.

Drew Carey este un tip foarte haios, dar la 52 de ani, kilogramele in exces deveneau o problema serioasa, asa ca a slabit 36 de kilograme din ianuarie 2010, acum nemaiavand nevoie sa ia medicamente pentru tratarea diabetului sau de tip 2. El a optat pentru o dieta alcatuita in principal din fructe, proteine si legume, facand si cate 45 de minute de exercitii cardio de 6 ori pe saptamana.

John Goodman: actorul este cel mai bine cunoscut de pe vremea cand avea 166 de kilograme, in 2007. Acum are cu 50 de kilograme mai putin si a renuntat la fumat, zahar si are un stil de viata mult mai sanatos.

50 Cent: scaderea dramatica in greutate a rapper-ului a ridicat multe semne de intrebare legate de sanatatea sa, dar el a explicat ca a slabit intentionat pentru rolul din Things Fall Apart. In mai 2010, cand acesta avea 35 de ani, a aparut prima poza cu el in care, de la 94 de kilograme, ajunsese la 72. Pana in septembrie, cantaretul arata la fel de bine cum il stie toata lumea.

Kevin Federline: odata un dansator in mare forma, fostul sot al lui Britney Spears a ajuns la 108 kilograme in jurul varstei de 30 de ani. In 2010 a participat la un show in care procesul sau de slabire ar fi trebuit sa fie urmarit de telespectatori si sa-i motiveze sa faca la fel, dar nici pana acum nu a reusit acest lucru.

Kelly Osbourne: dupa un sezon de Dancing with the Stars, fiica lui Ozzy a scapat de dependenta ei emotionala fata de mancare si a slabit 22 de kilograme. Toate antrenamentele au fost mai mult decat benefice, transformand-o intr-o frumoasa femeie de 26 de ani, cu un corp bine pus la punct.

Jared Leto: actorul a luat in greutate 27 de kilograme pentru a juca in Chapter 27, unde l-a intruchipat pe asasinul lui John Lennon. Schimbarea sa dramatica l-a lasat, din pacate, cu o durere severa de picioare. El a spus pentru New York Daily News, la 38 de ani, ca s-a fortat singur sa manance, dupa care a durat mai mult de un an sa ajunga la forma initiala. A declarat ca nu mai vrea sa mai treaca vreodata prin aceasta experienta.

Charlize Theron s-a ingrasat si ea aproape 14 kilograme mancand gogosi, tot pentru a se potrivi unui rol. Aproape nimeni nu a recunoscut-o in Monster, din 2003, cand juca rolul unei prostituate, ucigasa in serie. Theron a reusit sa revina la greutatea initiala chiar inainte de premiera filmului.

Janet Jackson, la care sindromul yo-yo si-a spus cuvantul in nenumarate randuri, a uimit pe toata lumea cand si-a aratat silueta in decembrie 2010, admitand ca manca doar un mar pe zi si o portie mica de tortilla. Acum, la 44 de ani, este vegetariana si face exercitii periodic, ajutata de un antrenor.

Seth Rogen: de cand a aparut prima data pe micul ecran, amuzantul Seth a slabit in mod evident, lucrand cu antrenorul personal Harley Pasternak. In noua luni a scapat de 15 kilograme.

Renee Zellweger: pentru a juca rolul lui Bridget, actrita, care acum are 41 de ani, a trebuit sa se ingrase 10 masuri. Dar cea mai socanta schimbare a fost aceea cand a slabit subit, caci s-a intamplat extrem de repede.

Kirstie Alley are 60 de ani si a slabit si s-a ingrasat de nenumarate ori de-a lungul timpului. A pierdut 34 de kilograme, dar le-a pus inapoi pana la sfarsitul contractului pe care il semnase in acea perioada. In 2000 avea 90 de kilograme, dar dupa aceea a slabit 36.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#vedete variatii greutate, #kilograme vedete, #greutate vedete, #vedete ingrasare slabire rapida , #vedete straine