Cele mai proaste tinute ale vedetelor in 2012

Luni, 31 Decembrie 2012, ora 21:54
6972 citiri
Cele mai proaste tinute ale vedetelor in 2012

Frumusetea feminina este pusa in valoare cu ajutorul vestimentatiei. Mult asteptatele aparitii ale celebritatilor pe covorul rosu, analizate pe toate partile, dovedesc insa ca nici starurile nu sunt puse la adapost de greselile in acest domeniu.

Kitsch, lipsa de pudoare sau pur si simplu imbracaminte care nu avantajeaza: iata o selectie a celor mai neinspirate tinute prezentate pe covorul rosu in 2012.

Cantareata Nicki Minaj a mizat si anul acesta pe aparitii excentrice. Stilul sau vestimentar a fost catalogat drept unul "prin care isi asuma riscuri".

Costumele sale "nebune si colorate" au fost taxate pentru kitsch, facand din Nicki Minaj o campioana la aparitiile gen "asa nu", pe covorul rosu, potrivit 7sur7.be.

Manechinul Heidi Klum ne-a obisnuit cu stil vestimentar de inalta clasa. Insa anul acesta, la evenimentul MTV Awards, frumoasa blonda a aparut intr-o rochie cu un decolteu adanc, a carei croiala, combinata cu amestecul de dantela si paiete au facut din tinuta una vulgara.

La promovarea filmului "Liz &Dick", tanara Lindsay Lohan s-a dovedit a fi neinspirata in alegerea modelului de rochie. Croiala si culoarea nu au avantajat-o, scotandu-i in evidenta pielea plina de pistrui si dandu-i un aspect batranicios.

Rihanna si-a obisnuit publicul cu tinute sugestive, care sa dezvaluie cate putin si sa-i puna in evidenta corpul.

Insa, invitata la spectacolul "Christmas Lights Switch-On" la Londra, cantareata a aparut intr-un costum de inspiratie marinareasca. Nu stim de ce Rihanna a ales dimensiunea XXL la jacheta si pantalonii foarte lungi, insa, pierduta in aceasta costumatie supradimensionata, nu a fost deloc pe placul fanilor.

Rochiile mini si sexy sunt foarte prezente in garderoba lui Cameron Diaz. Pe o astfel de o rochie a mizat actrita si la un eveniment Gucci de la Los Angeles, insa efectul obtinut nu a fost cel dorit.

Manecile bufante ale rochiei i-au estompat conturul siluetei, iar culoarea mustar nu s-a potrivit deloc tenului sau, dandu-i un aspect obosit.

Este bine stiut ca Lady Gaga are propriul stil vestimentar, socant in cea mai mare masura. Greu de catalogat tinutele sale, de aceea, luand, drept criteriu impresia produsa celor din jurul sau, prezentam una dintre tinutele cantaretei de la "London Fashion Week 2012".

Lady Gaga si-a accesorizat rochia de seara cu o casca din flori masiva, pentru a le demonstra celor de la organizatia PETA ca iubeste natura. Cei din jur au perceput-o ca fiind "greoaie si prost inspirata".

Miley Cyrus a cautat in 2012 sa atraga cu orice pret atentia asupra sa, insa aprecierile pozitive au lipsit in cea mai mare masura. Taierea scurta parului nu a fost pe placul fanilor, tinutele de scena au fost catalogate in multe cazuri drept vulgare si nici aparitia pe covorul rosu nu s-a dovedit a fi in toate cazurile inspirata.

Iat-o pe tanara artista intr-o rochie neagra, nepotrivita cu varsta ei, al carei decolteu imprima o tenta de trivialitate.

Kristen Stewart, aflata in ultimii ani in cautarea stilului propriu, a dat dovada de mult bun gust in multe din aparitiile anului 2012. Insa transparenta pe care a mizat nu s-a impacat intotdeauna cu eleganta, dupa cum o dovedeste aceasta tinuta aleasa de tanara actrita.

Christina Aguilera, considera ca kilogramele dobandite in ultimii ani i-au marit sex-appeal-ul, parere care insa nu i-o impartaseste si publicul. La American Music Awards, formele acesteia au atras din nou atentia, iar tinuta in care a aparut a fost taxata pentru kitsch, cantareata fiind asemuita cu o "Cleopatra grasa".

Mariah Carey, care, dupa ce a devenit mama, a reusit sa ajunga la silueta ideala, a afisat multe tinute elegante in 2012.

Din pacate, nici in cazul ei nu au lipsit greselile in materie de vestimentatie, dupa cum dovedeste aceasta rochie, care prin croiala, imprimeu si accesorizare nu a avantajat-o deloc.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#tinute vedete neinspirate 2012, #cele mai proaste tinute 2012, #Nicki Minaj aparitii excentrice, #Lady Gaga vestimentatie socanta, #Heidi Klum rochie vulgara, #Miley Cyrus tinute vulgare , #vedete straine