Cele mai rapide divorturi ale celebritatilor (Galerie foto)

Joi, 19 Iulie 2012, ora 18:21
2479 citiri
Cele mai rapide divorturi ale celebritatilor (Galerie foto)

La mai putin de doua saptamani de cand Katie Holmes a depus cererea de divort de Tom Cruise, actele erau deja semnate si trimise. Nu se stie cum au reusit vedetele sa faca acest lucru, dar acesta nu este singurul cuplu de la Hollywood care se desparte in timp record.

Iata si alte casnicii care s-au destramat extrem de rapid, conform The Daily Beast:

Brad Pitt si Jennifer Aniston

Odata considerat cuplul perfect al Hollywoodului, Brad si Jennifer au incheiat mariajul dupa 5 ani, ea fiind cea care a intentat divortul in martie, actele fiind gata in octombrie. Acum, Brad este cu logodnica sa, Angelina Jolie, de peste 7 ani, de cand a cunoscut-o pe platourile de la "Mr. and Mrs. Smith". Cei doi se vor casatori curand, pregatirile de nunta fiind in toi.

Jennifer Lopez si Cris Judd

Dupa mai putin de un an de la casatorie, Jennifer a fost aceea care a hotarat ca vrea sa divorteze de sotul ei mai putin celebru, Cris Judd, in iulie 2002. Pana in ianuarie anul urmator, cei doi erau despartiti din punct de vedere legal, Judd alegandu-se cu 15 milioane de dolari. Cateva luni mai tarziu, Jennifer a acceptat un diamant roz de 6,1 carate de la nimeni altul decat Ben Affleck. Nici cu acesta nu a mers, nici cu Marc Anthony. Ramane de vazut daca va face pasul cu mai tanarul ei iubit, dansatorul Casper Smart.

Scarlett Johansson si Ryan Reynolds

De data aceasta, Ryan a fost cel care a depus actele de divort in decembrie 2010, adupa 2 ani de mariaj. Despartirea a fost finalizata pana in iulie 2011.

Marc Anthony si Dayanara Torres

Unul dintre fostii soti ai lui J.Lo, Marc Anthony, s-a casatorit in Las Vegas cu Miss Universe Dayanara Torres, in 2000, despartindu-se in vara lui 2002, pentru a se impaca din nou in decembrie, acelasi an. Cei doi s-au separat definitiv, insa, in ianuarie 2004, cand ea a depus actele, procedura fiind oficial definitivata in iunie. La mai putin de o saptamana, Marc s-a casatorit cu Jennifer Lopez.

Sandra Bullock si Jesse James

In 2010, Sandra a castigat Oscarul pentru rolul din "The Blind Side". In discursul de multumire, actrita casatorita de 5 ani l-a nominalizat si pe sotul ei, care la acea vreme avea o aventura sau chiar mai multe. Bullock a inaintat divort in aprilie 2010, iar acesta a fost oficializat in iunie, acelasi an. Actrita s-a grabit sa aduca acasa un baietel adoptat, pentru care depusese actele de pe vremea cand era maritata.

Britney Spears si Jason Alexander

Cei doi erau iubiti din adolescenta, hotarandu-se sa se casatoreasca in 2004, intr-o ceremonie-fulger in Las Vegas. Mariajul nu a durat decat 55 de ore, fiind anulat. Actrita s-a referit la acest episod ca la "o gluma care a mers prea departe".

Amy Winehouse si Blake Fielder-Civil

Desi numele sau se afla tatuat pe sanul lui Amy, acesta a fost cel care a vrut sa puna stop casniciei in februarie 2009, cand a iesit din inchisoare. In iulie acelasi an, divortul a fost aprobat si Winehouse nu s-a mai casatorit pana in iulie 2011, cand a murit.

Pamela Anderson si Kid Rock

Dupa doar 4 luni de mariaj, vedeta Baywatch si rockerul au depus actele pentru divort, procedurile terminandu-se dupa doar 3 luni. La scurt timp dupa, Pamela declara ca "nu ne este locul unul alaturi de celalalt din multe puncte de vedere".

Madonna si Guy Ritchie

Desi au rezistat mai mult decat alte cupluri de pe lista, Madonna si Guy au pus capat mariajului de 8 ani in 2008, in doar 6 saptamani si o zi. Madonna a trebuit sa ii dea lui Ritchie mai mult de 75 de milioane de dolari.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#vedete mariaj scurt, #celebritati divort rapid, #celebritati divortate, #divorturi celebritati timp record, #vedete casatorie divort , #vedete straine