Cele mai sexy mame de la Hollywood (Galerie foto)

Joi, 14 Iunie 2012, ora 19:26
5907 citiri
Cele mai sexy mame de la Hollywood (Galerie foto)

Vedetele de la Hollywood, desi au ales sa isi construiasca o cariera de succes si sa isi puna viata sub lupa presei de scandal, reusesc sa isi indeplineasca adesea si visul de a deveni mame.

Cum ele traiesc din felul cum arata, nu isi permit sa stea prea mult in concediu si sa scape de kilogramele in plus intr-un ritm lejer. Astfel, chiar reusesc sa uimeasca prin repeziciunea cu care pot sa arate, uneori, chiar mai bine decat inainte de sarcina, conform Fox News. Iata cateva dintre cele mai sexy mame de la Hollywood:

Revista Topping Esquire a numit-o pe Halle Berry, in 2009, cea mai sexy femeie din lume, ea reusind sa devina din ce in ce mai frumoasa odata cu trecerea anilor. Are o cariera fabuloasa si o fetita frumoasa.

Atunci cand fotografii au surprins-o pe Jessica Alba aratand superb in bikini la doar 3 luni dupa ce a nascut, toata lumea a fost de acord ca este o mamica foarte sexy.

Poate ca nu intotdeauna comportamentul ei este cel adecvat, dar Britney arata destul de bine in bikini, chiar si cand isi cara copiii in brate.

Cam asa arata Gisele pozand pentru o firma de lenjerie intima la doar 5 luni de cand nascuse. Oare este om sau extraterestru?

Dupa ce a trecut prin tragedia de a-si pierde mama, nepotul si fratele, Jennifer Hudson a nascut un baietel frumos si a ajuns in cea mai buna forma posibila, viata aratandu-i si partea frumoasa.

Kourtney Kardashian, sora mai cunoscutei Kim, este mandra ca a slabit 15 kilograme dupa nastere si face tot posibilul sa arate asta cat poate de des.

Poate ca este cea mai varstnica mama din lista, dar Demi Moore nu este cu nimic mai prejos decat restul, farmecul ei fiind de necontestat. Arata la fel de bine precum fiicele ei, ba chiar mai bine, zic unii.

Cindy Crawford este unul dintre cele mai mari modele ale tuturor timpurilor, fiind si una dintre putinele vedete careia nu ii este jena sa isi arate vergeturile rezultate dupa nastere. Era foate senzuala in anii '90 pe podium, dar si acum arata perfect.

Unele femei au fost inzestrate de mama-natura cu un metabolism de invidiat, Heidi Klum facand cu siguranta parte din aceasta categorie. Ea este mama a 4 copii, iar corpul ei pare sa nu imbatraneasca niciodata.

Este bine cunoscuta pentru frumusetea ei si nici la 33 de ani Angelina Jolie nu vrea sa cedeze coroana de regina a Hollywood-ului, devenind aproape un mit. Mai mult decat atat, ea reuseste sa jongleze cu cariera, gesturile umanitare, cei sase copii ai sai si sa arate senzational in acelasi timp.

Gwen Stefani este si ea o mamica sexy, chiar si cu bebelusul in brate.

Reese Witherspoon reuseste sa aiba grija de cei doi copii ai sai, Ava si Deacon, fara sa fie ajutata permanent de vreo dadaca. In plus, va deveni mama din nou.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#mame celebre corp, #mame vedete copii, #mame vedete silueta nastere, #vedete insarcinate slabit nastere , #vedete straine