Cele mai urate vedete (Galerie foto)

Vineri, 17 August 2012, ora 14:37
18414 citiri
Cele mai urate vedete (Galerie foto)

Din cauza naturii sau din pura intiativa, unele vedete, in loc sa fie un model de frumusete, finete si eleganta, capata un aspect fizic ingrozitor.

Poate ca uneori aparatul foto pur si simplu nu este prietenos cu ele, dar exemplele oferite de Oddee.com sunt de-a dreptul graitoare in ceea ce priveste uratenia afisata de unele celebritati:

Michael Jackson

Michael este cel mai de succes cantaret al tuturor timpurilor, dar in timp a reusit sa isi distruga infatisarea fizica, nici pana in acest moment nestiindu-se cu siguranta cauza sigura a multiplelor sale operatii estetice. Cert este ca rezultatul final a fost unul ingrozitor.

Marilyn Manson

Cu siguranta acesta este unul dintre cele mai ciudate personaje din lumea vedetelor, cu rujul sau rosu, creionul de ochi, lentilele una rosie, una albastra si fata alba ca varul. Ar baga in sperieti orice copil... si chiar cativa oameni in toata firea.

Jocelyn Wildenstein

Asta se intampla atunci cand devii obsedat cu operatii estetice. Ea a cheltuit aproape 4 milioane de dolari pe proceduri cosmetice de-a lungul anilor. De fapt banii au iesit din contul sotului ei, miliardarul in dolari Alec Wildesnstein, care se ocupa cu comert international de obiecte de arta. Din pacate, acum sotia sa arta mai degraba ca o opera de groaza.

Marty Feldman

Marty a fost un scriitor si comediant englez, traind intre 1934 si 1982. A castigat chiar si un premiu BAFTA, dar din pacate a capatat o afectiune a glandei tiroide, boala Basedow Graves, care in final i-a fost fatala. Ea este si cauza pentru ochii sai bulbucati.

Shane MacGowan

Muzicianul irlandez este unul dintre cei mai apreciati din ultimii 30 de ani din Irlanda. Din aceasta poza, insa, tot ce se observa este ca arata... oribil.

Iggy Pop

Supranumit nasul Punk-ului, Iggy a devenit cunoscut in timp ce era solistul formatiei The Stooges, concertele sale uimind lumea. El se murdarea cu carne cruda pe piept, cateodata insotita de unt de arahide si se taia cu sticle sparte.

Steven Tyler

Desi fata lui este una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood, trebuie recunoscut faptul ca Steven Tyler arata cateodata de parca ar fi un zombie. Totusi, femeile ar putea trece peste acest "mic detaliu", date fiind faima si banii lui.

Courtney Love

Drogurile uratesc si distrug vietile oamenilor, iar Courtney este unul dintre cele mai graitoare exemple in acest sens.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
Robert Negoiță, dispus să-i ia locul lui Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. "Dacă partidul o cere, da"
Robert Negoiță, dispus să-i ia locul lui Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. "Dacă partidul o cere, da"
Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a declarat, joi, 18 aprilie, la Realitatea Plus, că este dispus să candideze la Primăria Capitalei în locul lui Cătălin Cîrstoiu, dacă PSD îi cere...
#vedete urate, #vedete aspect fizic urat, #vedete operatii estetice gresite, #celebritati urate , #vedete straine