Celebritati care au luptat cu bulimia si anorexia (Galerie foto)

Miercuri, 03 Octombrie 2012, ora 22:15
6899 citiri
Celebritati care au luptat cu bulimia si anorexia (Galerie foto)

Toate femeile vor sa aiba o silueta de viespe, orice rochie sa le vina perfect si sa alunge orice "defect" de pe corpul lor.

In lupta cu kilogramele, insa, unele exagereaza si fac rau propriului corp. Astfel, ajung sa se lupte cu anorexia si chiar cu bulimia. Vedetele poate ca sunt cel mai predispuse la aceasta afectiune, caci presiunea la care sunt supuse, de a arata impecabil, este foarte mare.

Iata cateva exemple in acest sens, oferite de Huffington Post:

Katharine McPhee

In 2006, Katharine a vorbit intr-o emisiune despre lupta ei de 5 ani cu bulimia, care aproape ca i-a distrus corzile vocale. Ea vomita chiar si de 7 ori pe zi, fapt ce i-a afectat serios vocea.

Lady Gaga

Aceasta a vorbit pentru prima data despre experienta sa cu bulimia intr-un interviu din 2012, spunand ca in liceu obisnuia sa vomite tot timpul. Vroia sa fie o fetita slabuta, dar era destul de voluptoasa. Nici acum nu a trecut peste nesigurantele legate de propriul trup, dar duce o campanie in acest sens, astfel incat sa ajute si alte persoane cu aceasta problema.

Jessica Alba

In 2005, actrita a spus ca "multe fete au probleme alimentare, asa cum am avut si eu. Am devenit obsedata de mancare. Atunci cand m-am transformat dintr-o fetita in femeie, cu zone unde, normal, se depozita grasime, m-am speriat. Ma simteam foarte ciudat, ca si cand nu eram pregatita pentru acel corp".

Kelly Clarkson

In 2007, cantareata a declarat ca a fost bulimica in anii liceului. Din fericire, nu s-a confruntat cu problema decat pret de 6 luni.

Kate Beckinsale

Actrita si-a deschis cutia cu amintiri in 2005 si a povestit despre terifianta ei lupta cu boala. La un moment dat avea doar 32 de kilograme si a trebuit sa mearga la 5 sedinte de terapie pe saptamana, timp de 4 ani, pentru a se face bine.

Ashlee Simpson

Cantareata/actrita spune ca s-a luptat cu anorexia pe vremea cand era o mica balerina. Era chiar inconjurata de fete cu aceasta problema, avand si ea o greutate tot de 32 de kilograme intr-o anumita perioada, la 1,57 centimetri inaltime. A reusit sa treaca mai departe cu sustinerea familiei.

Lindsay Lohan

In 2006, dupa ce publicul a vazut-o micsorandu-se de la o zi la alta, Lindsay a recunoscut ca sufera de bulimie.

Mary Kate Olsen

Mary Kate a mers la un centru de reabilitare in 2003 pentru a se vindeca de anorexie, dar nu a dorit sa vorbeasca prea mult pe acest subiect. In 2008, a marturisit ca boala aproape a omorat-o. "Au existat momente in viata mea in care am intors spatele oamenilor de langa mine", spunea actrita, care, din fericire, si-a constientizat la timp problema.

Liderul AUR George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției
Liderul AUR George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
#vedete probleme alimentare, #vedete bulimie anorexie, #celebritati anorexie bulimie , #vedete straine