Celebritati care au murit in 2011, unele prea devreme (Galerie foto)

Miercuri, 10 August 2011, ora 18:24
6952 citiri
Celebritati care au murit in 2011, unele prea devreme (Galerie foto)

Lunile care au trecut pana acum din acest an au fost, din pacate, marcate de moartea multor artisti si sportivi, in cazul unora dintre ei impactul fiind cu atat mai puternic cu cat au disparut mult prea devreme dintre noi.

Nimeni nu se gandea ca Amy Winehouse va muri la 27 de ani, asa cum, cu ceva ani in urma, nimeni nu s-a gandit nici ca Jim Morrison (solistul trupei The Doors) sau Kurt Cobain (solistul trupei Nirvana) vor muri la aceeasi varsta.

Potrivit life.com, iata cateva celebritati care ne-au surprins, plecand din aceasta lume, in 2011.

1. Amy Winehouse

Cantareata care a incantat oamani din intreaga lume cu albumul ei "Back to Black", inainte de a incepe lupta cu dependenta de alcool si de droguri, a fost gasita moarta in apartamentul ei din Londra, pe 23 iulie. Avea doar 27 de ani.

2. Linda Christian - prima fata Bond

Actrita nascuta in Mexic a devenit cunoscuta in special pentru faptul ca a fost a doua sotie a actorului si producatorului de film Tyrone Power si pentru rolul din filmul Casino Royale (1954) - primul in care James Bond a fost vazut pe ecran. Linda Christian a murit in Palm Springs, California, pe 22 iulie, la 87 de ani.

3. Jeret Peterson, medaliat la Jocurile Olimpice din 2010

Schiorul Jeret Peterson, care a castigat o medalie de argint la Jocurile Olimpice de la Vancouver din 2010, a fost gasit mort intr-un canion din Utah, pe 26 iulie. Schiorul s-a impuscat si a lasat si un bilet de adio. Peterson, care se lupta cu alcoolismul si depresia de ani de zile, avea 29 de ani.

4. Elizabeth Taylor

Actrita Elizabeth Taylor, nascuta in 1932, o legenda a filmului, a murit la 79 de ani din cauza unei insuficiente cardiace, pe 23 martie, in Los Angeles. Ea suferea de mai multe boli, iar in ultimii ani de viata, trecuse prin cateva interventii chirurgicale. In afara carierei impresionante, Elizabeth Taylor a fost cunoscuta si pentru mariajul ei tumultos cu actorul Richard Burton, cu care a jucat in "Cleopatra". Cei doi au fost casatoriti de doua ori.

5. Peter Falk

Actorul Peter Falk, castigator de mai multe ori al unui premiu Emmy, a devenit foarte cunoscut publicului din intreaga lume in special datorita rolului locotenentului Columbo. A murit la 23 iunie, in casa sa din Beverly Hills. Avea 83 de ani. (Fotografia de mai jos a fost facuta in 2003).

6. Sammy Wanjiru, campion olimpic la maraton

Kenyanul Sammy Wanjiru a murit la 24 de ani anul acesta, dupa ce a cazut de la balconul casei sale din Nyahururu, Kenya (posibil sinucidere). In 2008, el a castigat medalia de aur la maraton in cadrul Jocurilor Olimpice de la Beijing, doborand recordul anterior.

7. Mia Amber Davis

Model supraponderal si actrita (a jucat in "Road Trip"), Mia Amber Davis a murit pe 11 mai din cauza unor complicatii rezultate in urma unei operatii destul de simple la genunchi, la care fusese supusa cu o zi inainte. Avea 36 de ani.

8. Jeff Conaway

Actorul care a jucat in "Grease" si "Taxi", care a intrat in coma indusa dupa ce a fost gasit inconstient si suferind de pneumonie, a murit pe 27 mai. El se lupta de multi ani cu dependenta de alcool si droguri. Avea 60 de ani.

9. Ryan Dunn

Starul francizei "Jackass" a murit pe 20 iunie, la 34 de ani, dupa ce a intrat cu masina lui, un Porsche, intr-un copac aflat pe marginea unui drum din Pennsylvania. Un pasager, prieten al lui, Zachary Hartwell, a murit de asemenea. Raportul toxicologic a aratat ca Dunn avea alcool in sange de doua ori peste limita legala, iar politistii cred ca viteza mare pe care o avea in momentul accidentului a fost un alt factor care a contribuit la tragedie.

10. Gary Moore

Chitaristul trupei irlandeze "Thin Lizzy", care a lansat hituri precum "The Boys Are Back in Town", a fost gasit mort la 6 februarie intr-un hotel din Spania, in timp ce se afla intr-o vacanta. Avea 58 de ani.

11. Maria Schneider, protagonista din filmul "Ultimul tango la Paris"

Actrita franceza care a jucat rolul principal in pelicula "Last Tango in Paris", alaturi de Marlon Brando, a murit pe 3 februarie in Paris, dupa o lunga boala. Avea 58 de ani.

12. Pete Postlethwaithe

Actorul Pete Postlethwaithe, care a primit o nominalizare la Oscar in 1993 pentru rolul din filmul "In the Name of the Father", a murit pe 2 ianuarie, la 64 de ani, dupa ce s-a luptat cu un cancer. Printre ultimele sale aparitii se numara cea din "The Town". Regizorul Steven Spielberg l-a numit candva "cel mai bun actor din lume".

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#vedete decedate 2011, #vedete decedate prea devreme, #celebritati decedate 2011 , #vedete straine