Celebritati care au suferit de cancer la san (Galerie foto)

Luni, 03 Octombrie 2011, ora 16:12
7819 citiri
Celebritati care au suferit de cancer la san (Galerie foto)

Atunci cand vine vorba de cancer, acesta nu cunoaste limite si nu alege pe cine sa loveasca, asa ca nu tine cont nici de faptul ca unele persoane sunt adevarate vedete, cunoscute si iubite de o lume intreaga si cu o viata dintre cele mai fastuoase.

Asa ca actrite si cantarete deopotriva s-au confruntat cu cancerul la san, conform Prevention, multe dintre ele reusind sa invinga boala si sa iasa din batalie si mai puternice decat inainte.

Christina Applegate, cunoscuta din Familia Bundy, a fost diagnosticata cu cancer mamar in 2008, ea implicandu-se in campanii impotriva acestei boli chiar de dinainte sa afle vestea. Si mama sa fusese afectata si scapase de la moarte de cateva ori. De cand a fost diagnosticata, Christina a infiintat rightactionforwomen.com, un site dedicat educarii in ceea ce priveste riscurile aparitiei bolii si a metodelor de detectare.

Cantareata Sheryl Crow a scapat de cancer de 5 ani si de atunci militeaza pentru importanta dietei in prevenirea bolii. In plus, sprijina cercetarile privitoare la felul in care mediul inconjurator poate duce la aparitia bolii.

Actrita Reese Witherspoon este primul ambasador global al Avon in lupta cu cancerul la san. Fie ca este vorba de pozat, de mers in diverse tari pentru a tine conferinte sau a scrie articole pe aceasta tema, Reese spune ca simte cum ca ar fi de datoria ei sa sprijine aceasta cauza.

Fergie l-a avut alaturi pe iubitul ei Josh Duhamel in timp ce a fost pentru un an ambasadorul Avon, petrecand timp cu supravietuitoarele bolii si dandu-le sperante ca totul se va rezolva. Ea a vrut sa scoata in evidenta importanta afectiunii dupa ce mama sa s-a imbolnavit si a scapat cu viata dupa o lupta dificila.

Cynthia Nixon a fost nevoita sa-si vada mama cum indura proceduri dureroase pentru tratarea acestei forme de cancer pe cand actrita avea doar 12 ani, gandindu-se ca si ea va avea, mai devreme sau mai tarziu, aceeasi problema. Asa ca atunci cand i-a sosit diagnosticul, in 2006, dupa o mamografie de rutina, a programat o operatie rapida intr-o sambata, pentru a se reface pana cand incepea din nou filmarile.

Ea a vorbit despre acest lucru 18 luni mai tarziu, pentru a scoate in evidenta importanta controalelor periodice in descoperirea din timp a bolii.

Kylie Minogue a vorbit despre diagnosticul sau din 2005 spunand ca initial acesta a fost gresit, medicul spunandu-i ca nu are cancer. Apoi a iesit de cate ori a putut in public pentru a-si manifesta sustinerea fata de toate femeile aflate in aceasta situatie.

Lucy Liu incurajeaza si acum femeile din intreaga lume in lupta cu cancerul la sa, dupa ce ea, la randul sau, a fost diagnosticata in 2001 cu boala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez”. Medicul Cătălin Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez”. Medicul Cătălin Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#vedete cancer, #vedete cancer mamar, #vedete bolnave cancer, #vedete au invins cancerul , #vedete straine