Celebritati care recunosc ca sunt bisexuale (Galerie foto)

Duminica, 04 August 2013, ora 12:27
9526 citiri
Celebritati care recunosc ca sunt bisexuale (Galerie foto)

De la Angelina Jolie pana la Megan Fox sau Gillian Anderson si Clive Davis, exista destule celebritati carora nu le e teama sa recunoasca ca se simt atrase sexual nu doar de cei de sex opus, ci si de cei de acelasi gen.

Desi unele dintre declaratii trebuie privite cu indoiala, vedetele fiind constiente ca sexul vinde, iar imaginea lor are de castigat chiar si in cazul unui scandal, sunt indeajuns de multe afirmatii ce nu pot fi insa puse la indoiala.

Cap de lista in ceea ce priveste vedetele ce nu se tem sa fie judecate e Lady Gaga, care in 2009 a recunoscut in cadrul unui interviu luat de Barbara Walters: "Imi plac femeile... si cu siguranta am avut relatii sexuale cu acestea", informeaza ET.

Mai in gluma, mai in serios, solistul trupei Green Day, Billie Joe Armstrong, a declarat pentru revista OUT, in 2010: "Sotia mea a cautat pe Google 'Billie Joe Armstrong bisexual' si mi-a spus ca sunt cam 20 de poze in care sarut diferiti tipi".

Angelina Jolie, care se declara o persoana cu o viata sexuala intensa, a declarat pentru Reuters, in 2003, ca a fost surprinsa sa incerce sentimente de celor avute pentru barbati si in preajma cel putin a unei femei. "Voiam sa o sarut, sa o ating", a povestit ea.

Dupa o serie de relatii cu barbati, Lindsay Lohan a avut o vreme cand iesea cu DJ Samantha Ronson, in 2009. Conform Metro, vedeta a declarat la un moment dat, tot legat de bisexualitatea sa: "Nu vreau sa ma clasific. Apreciez oamenii si nu conteaza cine sunt. Ma simt binecuvantata sa ma pot simti indeajuns de confortabil cu mine ca sa pot declara asta".

Actrita Gillian Anderson, cunoscuta din X-Files, a declarat, tot pentru revista OUT, in martie 2011: "Am fost intr-o relatie cu o fata multa vreme, cand eram in liceu. Apoi am fost intr-o relatie cu un punker dependent de droguri... Sunt indeajuns de matura sa pot vorbi despre astea".

Evan Rachel Wood a declarat pentru Esquire, in 2011: "Imi place genul androgin. Fete, baieti... Ma comport ca un barbat cand intalnesc o femeie. Sunt tipul dominant: deschid usile, platesc cina. Da, sunt o romantica".

Intr-un alt interviu, pentru revista Marie Claire, Evan a spus ca bisexualitatea este o parte din "ceea ce sunt si am fost intotdeauna... M-am indragost sincer de un barbat, m-am indragostit sincer de o femeie... Nu stiu cum poti eticheta asta, pur si simplu asa e", a declarat ea.

Cantaretul de R&B Frank Ocean a postat chiar pe o retea sociala, la un moment dat, ca "in urma cu 4 veri, am intalnit pe cineva. Avem 19 ani. Si el la fel. Am petrecut impreuna vara aceea si vara care a urmat. Aproape zilnic.

Iar in zilele cand eram impreuna, timpul parca zbura. II vedeam pe el, zambetul sau. Ii auzeam conversatia si linistea pana cand venea vremea somnului... Somn pe care adesea in imparteam cu el. Pana sa realizez ca eram indragostit, era deja malign. Era fara speranta...".

"Sunt sigura ca pentru unii oameni a spune ca sunt bisexuali pare mai putin infricosator decat sa admita ca sunt gay", a declarat Anna Paquin, actrita din True Blood, pentru revista Zooey, anul trecut. Actrita a tinut sa precizeze, insa, ca bisexualitatea exista, "nu e inventata si nici nu este o lipsa de decizie".

Actrita Megan Fox, in prezent insarcinata cu al doilea copil, a declarat, in urma cu doi ani, pentru Esquire: "Nu am nicio indoiala ca sunt bisexuala. Insa sunt si ipocrita. Nu m-as intalni niciodata cu o fata care e bisexuala, pentru ca asta inseamna ca are relatii intime cu barbati, iar barbatii sunt murdari. Asa cu nu as avea relatii intime cu o fata care face sex cu barbati".

Clive Davis, producator muzical, un nume mare in aceasta industrie, admite, in memoriile sale: "Dupa cel de-al doilea mariaj esuat, am intalnit un barbat care activa tot in muzica. Desi avusesem relatii de dragoste si intimitate sexuala numai cu femei, m-am deschis posibilitatii de a avea asa ceva si cu un barbat si am descoperit ca pot".

Trecut de 80 de ani, mogulul detinator de cinci premii Grammy continua: "Niciodata nu disparut atractia pentru femei. Bisexualitatea este prost inteleasa; se spune ca esti ori heterosexual ori gay sau minti, insa nu e si cazul meu. Sa ma numesti altfel decat bisexual nu ar fi exact".

Conform Metro, si Jessie J admite (foto) ca e o bisexuala impacata, la fel ca Fergie, care recunoaste ca a avut destule experiente cu femei, fara a regreta sau a fi rusinata de vreuna dintre acestea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#vedete bisexuale, #celebritati bisexuale, #personalitati publice bisexuale, #vedete orientari sexuale, #celebritati orientare sexuala , #vedete straine