Celebritati concediate din motive stupide (Galerie foto)

Sambata, 25 Iulie 2015, ora 10:05
9090 citiri
Celebritati concediate din motive stupide (Galerie foto)
Foto: Facebook/Megan Fox

Faptul ca esti celebru nu inseamna ca nu poti avea parte de probleme precum un om de rand. Asa se face ca, uneori, si vedetele ajung sa fie concediate din motive chiar stupide, ar spune unii.

Elegantul actor James Purefoy este cunoscut pentru rolul din "The Following", dar ar fi trebuit sa ia parte si la proiectul "V for Vendetta", ceea ce nu s-a mai intamplat. Se spune ca actorul a fost concediat din echipa pentru ca nu a vrut sa poarte o masca. Poate ca Purefoy nu a vrut sa isi ascunda chipul frumos.

Foto: Hepta.ro

Cand Megan Fox a fost auzita spunand despre regizorul "Transformers", Michael Bay, ca se comporta ca Hitler, actrita si-a pierdut sansa de a face parte din echipa pentru cel de-al treilea film din serie. Ar fi putut fi doar mustrata, dar probabil s-a dorit sa se dea un exemplu pentru cei care vorbesc rau despre membrii echipei.

Foto: Facebook/Megan Fox

Dive pe platoul de filmare - Cei mai dificili actori (Galerie foto)

Viggo Mortensen este actorul care il interpreteaza pe Aragorn in "Stapanul Inelelor", dar rolul i-a apartinut initial lui Stuart Townsend. Acesta din urma a petrecut opt saptamani invatand sa manuiasca sabia pentru a face un rol memorabil, dar inainte de prima zi de filmare a fost concediat, pentru ca parea prea tanar pentru rolul lui Aragorn.

Foto: Facebook/Stuart Townsend

A existat o perioada in care Madonna visa sa dea lovitura in industria muzicala si s-a angajat la Dunkin' Donuts. Chiar in prima sa zi de munca a stropit accidental un client cu jeleu in timp ce umplea o gogoasa. Astfel, prima sa zi de munca a fost si ultima.

Foto: Facebook/Madonna

La un moment dat Richard Gere si Sylvester Stallone, pe vremea cand nu erau foarte cunoscuti la Hollywood, au fost angajati sa realizeze un film impreuna, "The Lords of Flatbush". Din pacate, cei noi nu s-au inteles prea bine. Intr-o pauza de filmari, Gere i-a dat cu mustar pe pantaloni lui Stallone in timp ce mancau in masina celui din urma. Drept razbunare, starul din "Rambo" i-a dat un cot in fata lui Gere si l-a dat afara din masina. Stallone l-a pus pe regizor sa aleaga intre el si Gere, asa ca Richard a fost concediat.

Foto: Captura Youtube/The Graham Norton Show

Eddie Vedder va fi intotdeauna cunoscut ca solistul Pearl Jam, dar poate nu ar fi avut aceasta ocazie daca nu ar fi fost concediat de la locul sau de munca unde era agent de paza. Se pare ca nu este cea mai buna idee sa canti la chitara in timpul slujbei, dar Vedder nu a fost constient de acest lucru.

Foto: Facebook/Eddie Vedder

Viata amoroasa nestiuta a vedetelor - Cine cu cine n-aveai habar ca a facut pereche (Galerie foto)

Daca esti fan al lui Ryan Gosling, iti vine greu sa crezi ca cineva ar putea renunta la el pentru un film, dar s-a intamplat. Actorul a decis sa puna pe el 27 de kilograme pentru rolul din "The Lovely Bones", dorind sa para mai matur. Totusi, regizorul nu a fost de acord cu decizia sa si l-a concediat. Rolul sau i-a fost oferit lui Mark Wahlberg.

Foto: Captura Youtube/The Ellen Show

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#vedete concediate motive stupide, #vedete concediate, #actori concediat , #vedete straine