Celebritati cu defecte fizice (Galerie foto)

Joi, 19 Mai 2011, ora 12:05
22938 citiri
Celebritati cu defecte fizice (Galerie foto)
Foto: izismile

Ca si alti oameni, unele vedete au anumite defecte fizice care nu au putut fi corectate (sau nu s-a vrut) ori anumite cicatrice. O parte dintre celebritatile in cauza au vorbit la un moment dat despre imperfectiunile lor, insa altele au incercat sa si le ascunda.

Dupa cum arata izismile.com, iata cateva vedete cu defecte fizice:

1. Actrita Jennifer Garner are un deget mic de la un picior care sta peste cel de langa el.

2. Actorul Vince Vaughn si-a pierdut varful degetului mare de la mana stanga intr-un accident de masina, cand avea 17 ani.

3. Stephen Colbert are o ureche care arata ciudat, varful acesteia fiind vizibil mai departat de cap decat al celeilalte (din cauza unei tumori pe care a avut-o la 10 ani). De asemenea, el nu aude cu urechea dreapta din cauza operatiei care i-a fost facuta pentru indepartarea tumorii.

4. Actorul Damon Wayans a avut o anomalie la un picior cand era copil.

5. Actorul Robert David Hall are ambele picioare amputate (in prezent foloseste proteze). In 1978 el a fost victima unui accident - un camion cu 18 roti i-a strivit masina. In plus, el a avut si arsuri pe 65% din suprafata corpului din cauza unei explozii care a avut loc dupa coliziune.

6. Kate Bosworth, Jane Seymoour, Dan Aykroyd, Mila Kunis, Christopher Walken si Kiefer Sutherland sufera de heterecromie, o afectiune rara la oameni, caracterizata prin ochi de culori diferite.

7. Actrita Padma Lakshmi are o cicatrice mare pe bratul drept, ramasa in urma unui accident de masina care a avut loc cand ea avea 14 ani.

8. Muzicianul Rivers Cuomo a fost nascut cu o diferenta in ceea ce priveste lungimea picioarelor: cel stang mai scurt cu 44 de milimetri decat cel drept. Dupa succesul materialului "The Blue Album", el a fost supus unei proceduri medicale pentru a corecta defectul.

9. Actorul bollywoodian Hrithik Roshan are doua degete mari la mana dreapta.

10. Kate Hudson si Halle Berry sunt doua dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood, insa au picioare destul de ciudate. Cele doua au fost fotografiate cu ceea ce pare a fi al saselea deget la un picior.

11. Actorul Joaquin Phoenix are o cicatrice evidenta intre buza de sus si nas. Mult timp s-a crezut ca el a fost nascut cu buza despicata, iar cicatricea este urma unei operatii facuta pentru corectarea defectului. Insa mai degraba Joaquin a fost nascut cu cicatricea, care s-a dezvoltat inca din faza intrauterina. Adica o forma mai putin severa a buzei despicate.

12. Cicatricele pe care cantaretul nigerian Seal le are pe fata si scalp sunt rezultatul unei boli de piele care poarta numele lupus eritematos discoid. El a declarat ca a suferit de aceasta afectiune cand era adolescent.

13. Actorul Mark Wahlberg, cantareata Lily Allen si actrita Tilda Swinton au cate un al treilea mamelon nedezvoltat. Si cantareata Carrie Underwood a avut un astfel de defect, dar l-a indepartat chirurgical.

14. Modelul Karolina Kurkova, unul din "ingerii" casei de moda Victoria's Secret, are un buric atipic, putin vizibil.

15. Actorul Denzel Washington si-a rupt degetul mic de la mana dreapta intr-un accident care a avut loc in timp ce juca baschet, in copilarie, iar degetul sta intr-o pozitie nefireasca si astazi.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#vedete defecte fizice, #defecte fizice vedete, #defecte fizice celebritati, #celebritati defecte fizice, #vedete defecte, #defecte vedete , #vedete straine
Comentarii
Poza omuldinpekin
omuldinpekin
rank 3
De ce nu ati spus nimic de presedintele Frantei care s-a nascut cu handicap sever (lipsa creierului) ????
Poza Jean Valjean
Jean Valjean
rank 5