Celebritati foarte bogate, dar cu o reputatie extrem de proasta (Galerie foto)

Vineri, 18 Septembrie 2015, ora 08:11
5926 citiri
Celebritati foarte bogate, dar cu o reputatie extrem de proasta (Galerie foto)
Foto: Facebook/Justin Bierber

Sunt celebre, bogate si adorate de milioane de oameni din intreaga lume. Totusi, unele dintre vedete au o reputatie foarte proasta.

Katherine Heigl este frumoasa, bogata, foarte sexy, iar comediile romantice sunt punctul sau forte. Cu toate acestea, toata imaginea frumoasa dispare cand Katherine se transforma intr-o diva pe platourile de filmare. Se pare ca actrita arunca deseori scenariul, se poarta nepoliticos cu oamenii din jurul sau si intotdeauna se credea cea mai importanta din distributie, arata The Richest.

Foto: Facebook/Katherine Heigl

Kanye West este foarte bogat, dar acest lucru nu este o scuza pentru atitudinea sa de superioritate fata de oricine este in preajma sa. Sursa citata sustine ca rapperul simte nevoie sa isi expuna punctul de vedere cu privire la orice subiect, chiar si atunci cand ceea ce crede este total gresit.

Foto: Captura Youtube/Evrrything Trill

Justin Bieber a aparut in lumea mondena internationala ca un pusti ce parea sa aiba un viitor stralucitor. Banii si faima au aparut imediat, dar nu si linistea artistului, care a avut foarte multe probleme legale din cauza unor altercatii fizice, fiind si arestat. Justin Bieber a facut absolut toate lucrurile, inclusiv inselatul Selenei Gomez, facand astfel sa dispara reputatia de baiat cuminte.

Foto: Facebook/Justin Bieber

Celebritati care refuza sa lucreze impreuna - de la ce a pornit totul

Naomi Campbell a fost unul dintre cele mai de succes modele din lume si inca prezinta pe podiumuri pentru mari branduri. Dar pe langa celebritate, odata cu trecerea anilor, Naomi Champbell s-a ales si cu mai multe procese, in cadrul unora fiind acuzata de agresiune. La un moment dat, a fost acuzata ca a aruncat cu un telefon mobil in asistenta sa, fiind cunoscut faptul ca avea des probleme in a reusi sa isi controleze furia.

Foto: Facebook/Naomi Campbell

Chris Brown s-a bucurat de mare succes si avea o imagine de tanar inocent care munceste foarte mult pentru a ajunge in sufletele oamenilor. Totul s-a naruit cand a facut greseala sa o loveasca pe Rihanna, iubita sa atunci. Incidentul si-a pus o amprenta mare asupra carierei sale si orice ar fi facut artistul de dragul carierei, multi ii asociaza numele cu agresiunea asupra frumoasei Rihanna.

Foto: Facebook/Chris Brown

Mel Gibson este unul dintre cei mai bogati si iubiti actori din lume si care a jucat in unele dintre cele mai apreciate pelicule. Dar viata sa privata l-a facut sa aiba o imagine proasta, mai ales dupa ce in 2009 si 2010 mai multe inregistrari in care se purta foarte urat cu fosta sa iubita Oksana Grigorieva au fost facute publice.

Foto: Captura Youtube/madmaxmoviesTV

De ce este George Clooney invidios pe Brad Pitt si ce spune despre dusmania cu DiCaprio

Cine nu il adora pe Charlie Sheen, care a facut istorie cu rolul din "Doi barbati si jumatate". Cu toate acestea viata sa a fost un cumul de alcool, consum de droguri si aventuri. Multi se asteptau ca actorul sa ramana la un moment dat fara bani, dar chiar si asa se numara printrei cei cei mai bogati artisti.

Foto: Captura Youtube/DL Show

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#Justin Bierber reputatie proasta, #artisti reputatie proasta, #celebritati reputatie proasta , #vedete straine