Chris Brown a fost arestat din nou - e acuzat ca a pus pistolul la tampla unei femei UPDATE

Miercuri, 31 August 2016, ora 09:25
3104 citiri
Chris Brown a fost arestat din nou - e acuzat ca a pus pistolul la tampla unei femei UPDATE
Foto: Twitter/Chris Brown

Cantaretul american Chris Brown, cunoscut pentru numeroasele sale necazuri cu justitia, a fost arestat marti, fiind suspectat ca a amenintat o femeie cu o arma de foc.

El a fost dus la o sectie de politie din Los Angeles in cursul dupa-amiezii, au anuntat un purtator de cuvant al fortelor de ordine si avocatul artistului, Mark Geragos (care i-a aparat pe Winona Ryder si Michael Jackson), relateaza miercuri de AFP.

Politia i-a perchezitionat locuinta din Tarzana (aproape de Los Angeles), ca urmare a unui apel de urgenta primit in cursul noptii de luni spre marti. Potrivit mai multor publicatii americane, femeia care a sunat ar fi declarat ca Brown ar fi indreptat spre ea o arma de foc.

In cursul diminetii, dupa ce a refuzat initial accesul politistilor in locuinta sa fara mandat de perchezitie, Chris Brown a postat pe Instagram o inregistrare in care facea o paralela intre el si miscarea Black Lives Matter, care denunta violentele politienesti impotriva cetatenilor de culoare.

"Trebuie sa incetati jocul asta care face din mine Raul, ca si cum as fi nebun. Nu este cazul", spune el in videoclip, vizibil furios. "Cand veti avea mandatul de perchezitie, veti veni la mine si nu veti gasi nimic, banda de prosti! Voi, politistii, sunteti cea mai rea banda din lume!", adauga el.

Conform site-ului TMZ, Brown ar fi fost vazut aruncand pe fereastra o geanta cu un pistol si droguri.

Baylee Curran, desemnata Miss California regionala in acest an la un concurs de frumusete, este cea care a sunat la politie, plangandu-se ca a fost amenintata cu arma. Aceasta a povestit pe un cont de socializare cum au decurs lucrurile: "Chiar credeti ca am vrut sa patesc asa ceva si ca este greseala mea?".

"Daca cineva v-ar fi pus un pistol la tampla, ce-ati fi facut? Ati fi chemat politia", adauga ea. Ea a declarat pentru TMZ ca ea si o prietena se aflau intr-un jacuzzi acasa la Brown si ca solistul s-ar fi enervat cand ea a admirat o bijuterie a unui invitat, moment in care a amenintat-o cu arma.

Cantaretul de R&B nu se afla la primul conflict cu autoritatile. El a si fost condamnat pentru ca a lovit-o pe Rihanna, fosta iubita, inaintea galei Grammy Awards 2009. In 2014 a recunoscut ca a agresat un barbat in fata unui hotel din Washington, iar in acest an a fost acuzat de violenta fata de o femeie in Las Vegas.

UPDATE: Chris Brown a fost eliberat, arata NBC News, dupa plata unei cautiuni de un sfert de milion de dolari.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Chris Brown arestat, #Chris Brown amenintat femeie arma, #Chris Brown politie , #vedete straine